2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کالا برگ چیه دقیقامن یارانمو از بابام جدا کردم و جز دهک یک هستمبمنم تعلق میگیره؟

مجردی؟ 

از دهک یک تا سه نفری ۵۰۰ میتونی بری از فروشگاه های گفته شده خرید کنی 

اقلام اصلی هم گوشت منجمد و مرغ و برنج و شیر و روغن و تخم مرغ و ماکارانی و ماست و پنیر  هست 

مجردی؟ از دهک یک تا سه نفری ۵۰۰ میتونی بری از فروشگاه های گفته شده خرید کنی اقلام اصلی هم گوشت منجمد ...

آره مجردم

خوبه پس . اما ۵۰۰ مبلغش کمه کاش بیشتر کنن با این گرونیا☹

هممون خوشگلیم 🥰مهم اینکه کی نگاهمون میکنه....
آره مجردمخوبه پس . اما ۵۰۰ مبلغش کمه کاش بیشتر کنن با این گرونیا☹

آره والا 

ما سه نفریم الان مثلاً با یک و پونصد چی میشه خرید که برم بخرم 

البته اینم بگم دو نوبت میدن هم اسفند ماه هم فروردین 

ولی بازم کمه مبلغش

آره والا ما سه نفریم الان مثلاً با یک و پونصد چی میشه خرید که برم بخرم البته اینم بگم دو نوبت میدن ه ...

کالابرگ چیه یعنی بجای اینکه یارانه نقدی بهمون بدن بریم فروشگاه خرید کنیم خودمون؟

کالابرگ چیه یعنی بجای اینکه یارانه نقدی بهمون بدن بریم فروشگاه خرید کنیم خودمون؟

نه یارانه نقدی که سرجاش این خرید کمک معیشتی دوران آقایی رییسی دادبه همه ایندفعه دولت آقای پزشکیان ۱تا۷دادن خرید اقلام مایحتاج 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه یارانه نقدی با این فرق داره نقدی رو سر وقت خودش به صورت نقد واریز میکنن 

کالا برگ برای اقشار ضعیفه که برای عید و رمضان برن مواد غذایی بخرن از فروشگاه 

پولی واریز نمیکنن فقط اگه جزو دهک های گفته شده باشی میتونی بری مواد غذایی بخری 

عه چ جالب فکر میکردم از یارانه کم میشه مرسی عزیز

نه یارانه سرجاش اینم ی جور کمک به مردم دوماه پارسال دادن مگه شما نگرفتید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم