گوگل که زده بود جمعه کنسل شد و با چند روز تاخیر میشه رفت خرید کرد
نمیدونم حالا امروز رفتن یا نه
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کالا برگ چیه دقیقامن یارانمو از بابام جدا کردم و جز دهک یک هستمبمنم تعلق میگیره؟
مجردی؟
از دهک یک تا سه نفری ۵۰۰ میتونی بری از فروشگاه های گفته شده خرید کنی
اقلام اصلی هم گوشت منجمد و مرغ و برنج و شیر و روغن و تخم مرغ و ماکارانی و ماست و پنیر هست
موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋
آره مجردمخوبه پس . اما ۵۰۰ مبلغش کمه کاش بیشتر کنن با این گرونیا☹
آره والا
ما سه نفریم الان مثلاً با یک و پونصد چی میشه خرید که برم بخرم
البته اینم بگم دو نوبت میدن هم اسفند ماه هم فروردین
ولی بازم کمه مبلغش
کالابرگ چیه یعنی بجای اینکه یارانه نقدی بهمون بدن بریم فروشگاه خرید کنیم خودمون؟
نه یارانه نقدی با این فرق داره نقدی رو سر وقت خودش به صورت نقد واریز میکنن
کالا برگ برای اقشار ضعیفه که برای عید و رمضان برن مواد غذایی بخرن از فروشگاه
پولی واریز نمیکنن فقط اگه جزو دهک های گفته شده باشی میتونی بری مواد غذایی بخری