atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10818 عنوان وقتی خواب می بینی که 29 بازدید | 3 پست کسی که قطع ارتباطی باهاش و چندین سال میگذره اینکه خواب می بینی دستشو دراز کرده به سمتت و میگه بیا پیشم یعنی چی؟ کلا تو این چندسالم بی خبر باشی ازش لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻 1403/12/11 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غمکده۱۳۶۵ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1613 نرو چون دوباره حالتو میگیره سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
atlanta مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 10818 نرو چون دوباره حالتو میگیره نه من اصلا خبر ندارم مرده س یا زنده حتی فقط خواستم بدونم معنی این خواب چیه من توی خواب فقط نگاهش میکردم اون با مهربونی میگفت بیا لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
غمکده۱۳۶۵ عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 1613 نه من اصلا خبر ندارم مرده س یا زنده حتی فقط خواستم بدونم معنی این خواب چیه من توی خواب فقط نگاهش میک ... اونو دیگه نمیدونم سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،