2777
2789

سلام دوساله برای کارهای مهریه دادگاه میرم‌ وتواین دوسال خیلی اذیتم می‌کنند و هم شوهر کثافتم وهمه خانواده اش هم بدتر ‌.بچه ننه ای هست وابسته ی اونها هست وتا خونه ی اون هم‌بودم خیلی اذیتم کردند برای همین گفتم به هرسختی شده می ایستم ومهریه ام‌را میگیرم‌ ازشون ،حالا بعضی مواقع زنگ میزنه یا توی روبیکا فیلم می‌فرسته منم هیچ جوابی نمیدم چون میدونم تمام حرفاش بی خودی هست واصلا بدون خانواده اش نمیتونه خودش حرف بزنه .من خودم ازاین که زنگ یافیلم می‌فرسته حالم ازش بهم‌میخوره نمیدونم خودش چطور روش میشه این کاررا انجام میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم خاصی نیست عشقی نیست طنز می‌فرسته مثلا درمورد دادگاه ودیه

هنوز دوست داره فکر کنم 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

هنوز دوست داره فکر کنم

فکر نمی‌کنم اگه دوست داشت یه تلاشی بدای زندگیش می‌کرد نه اینکه با بیشتر به حرفه اونها باشه وزندگیش بهم‌بخوره .اصلا برای برگشت من هیچ تلاشی نکرد 

حالا همچینم دلت رو به گرفتن مهریه خوش نکن که شدنی نیست ، اگه زندگیت رو میشه درست کنی و برگردی آشتی کنی بهتره 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
فکر نمی‌کنم اگه دوست داشت یه تلاشی بدای زندگیش می‌کرد نه اینکه با بیشتر به حرفه اونها باشه وزندگیش ب ...

دوست داره اما این قدر به حرف خانواده اش بوده که نمیتونه نه بگه به اونا 

واسه همین تلاشی نکرده

خیلی عذر میخوام اما انگار نمونه کامل یه مرد بی دست و پا هست که توانایی تصمیم گیری حتی برای زندگی خودش نداره

کار خوبی کردی که داری ازش جدا میشی

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

حالا همچینم دلت رو به گرفتن مهریه خوش نکن که شدنی نیست ، اگه زندگیت رو میشه درست کنی و برگردی آشتی ک ...

بعضی ها میاند دادگاه دخترا میگند میشه ولی صبور باش تا گرفتنی ها بشه . دیگه تصمیم گرفتم وحتی هزینه دادم به وکیل برای طلاقم اقدام کنه

دوست داره اما این قدر به حرف خانواده اش بوده که نمیتونه نه بگه به اونا واسه همین تلاشی نکردهخیلی عذر ...

بله دقیقا نمیتونه وخودش هم نمیدونه با خودش چند چنده 

جرات نداره .برای تمکین کارشناس اومد خونه واثاث را ببینه ونظر بده بهم اصرار می‌کرد برگرد وهیچکدوم خانواده اش نبودند ولی تا باشند مثله همونها میشه 

بله دقیقا نمیتونه وخودش هم نمیدونه با خودش چند چنده جرات نداره .برای تمکین کارشناس اومد خونه واثاث ر ...

اگه دوسش داری و مرد پاکی هست و موقعیت خوبی داره میتونی با زبون نرم سمت خودت بکشی 

جوری که از خانواده اش ببره

اگه دوسش داری و مرد پاکی هست و موقعیت خوبی داره میتونی با زبون نرم سمت خودت بکشی جوری که از خانواده ...

تصمیم گرفتم جدا بشم ازش اون اصلا برای زندگیش تلاش نکرد 

هم من وهم اون دیگه رومون توی هم خیلی باز شده وحرمتها ازبین رفته نمیشه