سلام دوساله برای کارهای مهریه دادگاه میرم وتواین دوسال خیلی اذیتم میکنند و هم شوهر کثافتم وهمه خانواده اش هم بدتر .بچه ننه ای هست وابسته ی اونها هست وتا خونه ی اون همبودم خیلی اذیتم کردند برای همین گفتم به هرسختی شده می ایستم ومهریه امرا میگیرم ازشون ،حالا بعضی مواقع زنگ میزنه یا توی روبیکا فیلم میفرسته منم هیچ جوابی نمیدم چون میدونم تمام حرفاش بی خودی هست واصلا بدون خانواده اش نمیتونه خودش حرف بزنه .من خودم ازاین که زنگ یافیلم میفرسته حالم ازش بهممیخوره نمیدونم خودش چطور روش میشه این کاررا انجام میده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا همچینم دلت رو به گرفتن مهریه خوش نکن که شدنی نیست ، اگه زندگیت رو میشه درست کنی و برگردی آشتی کنی بهتره
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار