2777
2789

تا بلایی سر خودم نیاوردم (روحیم خیلی حساس )بچه ها دیشب جم بودیم منو زنداداشم اشپزخونه بودیم چایی دم کرده بود گفتم زنداداش تو بشین من میارم بعد کرم رو پوستش ماسیده بود گفتم یه دست بکش رو صورتت کرم ماسیده یه پوزخند زد بعد رفت یجا نشست با هیشکیییی حرف نزد هیچیم نخورد اخر شب رفت خونش (همسایمون)صبحش گفتم اشکال نداره میرم ناراحت نباشه مامانم براش میوه گذاشته بود بردم براش صورتشو شسته بود کلاااا زیر چشمش سیاه شده بود از ریمل گفتم زنداداش زیر چشات مونده دستمال بکش تمیز شه گفت به تو هیچ ربطی نداره منم هیجی نگفتم اومدم بالا الان همش میگم چرا باید اینجور برخورد کنه مگ چی بهش گفتم من از دلسوزی بود اخه چرا مثل وحشیا رفتار کرد همین چن وقت یه شال گرفتم گفت بهت نمیاد خب ناراحت نشدم رفتم تعویضش کردم 

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید از یه چیز دیگه ناراحت بوده

اخه چیزی نشد دگ خیلی عقده ای خیلی رو کوچکترین حرکت من حساس میخواد دعوا راه بندازه تازه ده سالم از من بزدگتر

خب وقتی حساسه نگو عه!🙃

دگ غلط بکنم بگم فقطم اینجوری نیس که اینارو بگم بعضی وقتا خوشگل میشه تعریفشو میکنم مثلا همین دیشب اول شب ارایشش خوب بود ذوق کردم گفتم این کرم چقددد خوبه انقد سفید شدی 

محبت زیادی خوب نیستشایدم فکر میکنه میخاین تو زندگیش دخالت کنید

اخه من ده سال ازش کوچیکترم دخالت چی اخه کی منو ادم حساب میکنه 😂

ظرفیت ادما متفاوته

شاید اونقدری که تو احساس صمیمیت میکنی اون این احساس نداره.

ناراحت نباش بی خیال شو .

دیگه اخلاقش اومد دستت 

از این به بعد لباسش ام برعکس پوشیده بود بهش نگو

ظرفیت ادما متفاوتهشاید اونقدری که تو احساس صمیمیت میکنی اون این احساس نداره.ناراحت نباش بی خیال شو . ...

دومادمون درجریان بود گفت بچه جون گوهم رو صورت من بود نگو کاریت نباشه به هیچکس

نه حالا همه که مثل زنداداشت نیستن من بودم ناراحت نمیشدم

ابجیمم گفت ما سرکار هرکی ارایشش خراب بشه یا لباسش کثیف بشه میگیم تازه کلیم تشکر میکنیم از هم