2777
2789
عنوان

Shayan ام مامانا بیاید راجب به ختنه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 73 پست
سلام من پسرمو تاازه ختنه کردم چون زردی داشت یکم طول کشید ختنش کنیم سه ماهشه.تو مطب کلی گریه کرد اصلا ...

شما میگی چند روزگی خوبه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💬  بهترین زمان برای انجام #ختنه بعد از یک ماهگی تا دو الی سه ماهگی نوزاد است تا هم مادر دوران نقاهت پس از زایمان را طی کرده و انرژی لازم را داشته باشد و هم شرایط نوزاد با ثبات باشد.

@farzandnet

خدايا شكرت ك هميشه هوامو داري ي بار ديگ عظمت و محبتتو نشونم دادي

دوست عزیز نوزاده خیلی درد نداره بی حس میکنن زود هم خوب میشه من چی بگم که پسرم سه سالشه هنوز ختنه نشده البته مجرای ادرارش پایینه باید عمل بشه بخاطر همین ختنه نشده تابستون باید عملش کنم دکتر میگه معلوم نیست با یک بار عمل خوب بشه...داغونم برا بچم

.(عاشق بچه 92)

عزيزم نظر من اينهكه بزار چند وقت ديگه مثلا ٣٠ روزگي 

اصلا هم نگران نباش الان اونقدر ختنه راحته كه حد نداره خواهرزاده من ختنش از واكسناش كمتر اذيت شد اصلا باورمون نميشد

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
شما میگی چند روزگی خوبه

من پسرمو يك هفته بعد از واكسن دوماهگي ختنه كرديم.تنها دردي كه دارن سوزن بي حسي هست.

همون روز بچه هاي ٧ روزه ١٠ روزه هم آورده بودن.

پسر من كمتر از اونا گريه كرد.حالا باز ميل خودته.پسرم فقط موقعي توي اتاق بود چون پاهاشو گرفته بوديم كه تكون نده گريه كرد ولي اون نوزادها تا كلي بعدتر گريه ميكردن و شير هم نميگرفتن.

بعدشم كه اونديم خونه هوابيد و درد نداشت.در كل يكهفته طول ميكشه تا زخمش كامل خوب بشه ولي سختي واسه بچه نداره.جيش اول ميسوزونه بعدش ديگه هيچي

عزیزم دلدردو رفلاکس بچت خوب شده؟اخه میگن تا ۴ ماه خوب میشه

والا دل دردش خیلی بهتر شده ولی گاهی اذیتش میکنه،اما رفلاکسش نه،اگر شربت زانتاک که رانیتیدین خارجیه نخوره جیغش میره هوا

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝