2777
2789

بچه ها من ی خواستگار دارم از همه لحاظ خوبه فقط مشکل اینجاس ی خواهر ناتنی و ی برادر ناتنی داره ک مادرزادی تشنج میکردن

ولی خوده خواستگارم و با خواهر تنیش سالمن و مشکلی ندارن

اینم بگم پدره خواستگارم با مادره اون ناتنی ها ازدواج فامیلی داشتن و پسرعمه دختردایی بودن

حالا برم مشاوره ژنتیک میترسم بگه ازمایش بدین و منم نمیتونم ب خواستگارم بگم و هیچ جوره نمیخوام از دستش بدم😭😭

بنظرتون میگه ازمایش ژنتیک بدین؟

یا ممکنه اصلا ب بچه من منتقل شه این بیماری؟

ازمایش از شماها نمیگیرن که 

اول میری مشاوره میشید 

ممکنه دکتر بگه ربطی نداره و ...

ولی،حتما برید ریسک نکنید

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا سوال نکن

پاشو برو دکتر 

یا کسی که ژنتیک خوکده 

همه سوالاتو دقیق بپرس

اسنجا کسی علمشو نداره.

اگر دیدی ممکنه انتقال بده اونوقت تصمیمتو بگیر بمونی یا بری

فقط بهم زدی نگی به خاطر بیماریه ممکنه دلشون بشکنه

فکر نکنم ارثی باشه....ولی چه اشکالی داره....اگه با هم ادکی هستید آزمایش ژنتیک هم بدین....یا قبول میکنه یا نه...شما هم خیالت راحت میشه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شما تو خانوادتون سابقه بیماری بود ک درخواست وادین؟

نه یه پسر عمه ش بود یه پسر داییم  ک دکتر گفت ب شما مربوط نمیشه اما من عروس عمه ام خواستیم.

الان دخترداییم هم داداشش هم ۲تا برادرشوهراش مغزشون کند  خونشون مشکل نداشت ۲تابچه سالم دارن