2777
2789

بچه ها من با یکی نامزد بودم حدود ۱۰ ماه صیغه بعد جدا شدیم الان ۱ سال و ۳ ماهه میگذره مقصرم من بودم بیشتر الان دلم میخاد برگردم بهش قبلا گفتم قبول نکرد 

دیشب تولد دختر دوستم بود منم حسابی به خودم رسیدم و اینا دوستم اکسمو فالو داره خودم گفتم عکسمو با دخترت استوری کن فقط اون ببینه استوریش کرده اکسم دیده منو 

بنظرتون چه حسی داشته؟ اینم بگم عکس من در کنار متولد و چندتا بچه بود بزرگسال نبود توش😐🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شما رو نخاسته 

خودتون رو سبک نکنین ... بخاد خودش میاد دیگه!

سلیقه ایه ها . ولی به نظر من مردها از خانمهای سرسنگین و یکم‌مغرور در رفتار بیشتر خوششون میاد...

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

وای نگووو😐جدی میگی؟ چرا اخه

اره دیگه.اینکه شما وسط چند تا بچه عکس گرفتی و خودت نه،دوستت استوری کردی ضایعست دیگه😁

یک درصد احتمال میدادی با پیج فیک دوستت رو فالو داره و میبینه استوری فقط برای پیج اصلیش نشون میده😁

اره دیگه.اینکه شما وسط چند تا بچه عکس گرفتی و خودت نه،دوستت استوری کردی ضایعست دیگه😁یک درصد احتمال ...

نه استوریو کلا برا همه بود من وسط بچه ها عکس نگرفتم چند نفر عکس تکی با متولد گرفتن اونم عکس اوندرو گذاشت با من 

2790
2778
2791
2779
2792