2777
2789
عنوان

برنج

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 44 پست
مشکل مالی نداریم برای خریدش ولی نمیدونم چرا انقد زورم میاد کیلویی ۱۵ تومن پول برنج بدم نیم دونه همون ...

ارزش غذاییش که همونه طعمشم خوبه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
برنج نیم دونه اگه مرغوب باشه خیلی خوش مزه اس منم این سری این کارو کردم ولی متاسفانه برنج نیم دونه ام ...

اره فرق داره نیم دونه خیلی ریزه اما لاشه برنج شکستس توش سالمم هست 

برنج سالمم هم که اصلا توش شکسته و اینا نیست 

مثلا من نیم دونه ۱ کیلو میخرم برا ۱ سالم برا کوفته و دلمه استفاده میکنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهرانم داره؟؟؟ ما چهارسال پیش بندر عباس بودیم ازونجا دچ‌کیلو‌واسه مصرف اون چندروزه خودمون خریدیم بر ...

تهران یبار کاربری گفت خریده ۸ تومن  عنبر بو

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اگه برا هزینه اش هست برنج عنبر بو کیلو ۷ تومنه اونو بگیر  به نظرم بهتر از نیم دونه است  ...

اره منم یه مدت میگیرم عنبر بو را خیلیم خوشمزه میشه.اما نباید خیسوند.بصرفه هم هست

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
اره فرق داره نیم دونه خیلی ریزه اما لاشه برنج شکستس توش سالمم هست  برنج سالمم هم که اصلا توش ش ...

کجایی هستی؟

اخه من شمالی ام ما به اون درشتا میکیم نیمدونه 

به خیلی ریز وشکسته ها میگیم شوکور

لاشه نمیگیم اصلا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لاشه چیه؟ درست خوندم؟ 

اره دست خوندی 

نیم دونه برنج خیلی ریز میشه 

لاشه درشتره انگار برنج و از وسط نصف کردی یا ۳چهارم برنج عادیه

هیچ فرقی نداره.

مامان منم این کارو می کرد. نیم دونه رو با کامل قاطی می کرد برای خودمون. چه اشکالی داره. بالاخره زیر دندون هم نصف میشه دیگه.😁😁

خوش به حال اونی که خواسته اش با تقدیرش هماهنگ باشه.
اره فرق داره نیم دونه خیلی ریزه اما لاشه برنج شکستس توش سالمم هست  برنج سالمم هم که اصلا توش ش ...

ممنون

خواعرشوهرم‌چندروز پیش گفت برنج‌لاشه بگیرید کسی نمیفهمه اصلا خیلی خوبه‌ کیلویی ۹۵۰۰هم‌ هست

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
اگه برا هزینه اش هست برنج عنبر بو کیلو ۷ تومنه اونو بگیر  به نظرم بهتر از نیم دونه است  ...

برنجای جنوب تپل هستن و رنگشون تیره تره برنجای شمال رو ترجیح میدم 

برنجای جنوب تپل هستن و رنگشون تیره تره برنجای شمال رو ترجیح میدم  

فجر تیره نیست مثل طارم هست شکلش 

عنبر بو و  کامفیروز تپلیه 😁

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ممنون خواعرشوهرم‌چندروز پیش گفت برنج‌لاشه بگیرید کسی نمیفهمه اصلا خیلی خوبه‌ کیلویی ۹۵۰۰هم‌ هست

اره من مادر شوهرن از همین برنج لاشه برا مهمونی هاشم استفاده میکنه اصلا هم مشخص نیست 

من فک کردم این شکسته شدنش رو ارطش غذایی و ایناشم تاثیر داره

طعمش چطور میشه؟

من نیمدونه را گاهی برا خودمون میذارم خوشمزس.بخصوص اگه ته دیگ بشه که من عاااشقشم.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
هیچ فرقی نداره. مامان منم این کارو می کرد. نیم دونه رو با کامل قاطی می کرد برای خودمون. چه اشکالی د ...

خوب در میوند یا شفته میشه؟