2777
2789
عنوان

برنج

1792 بازدید | 44 پست

سلام 

بچه ها من برنج دم سیاه و هاشمی مصرف میکنم 

خوایتم ببینم برا خودمون روزمره نیم دونه یا لاشه این برنجا رو بگیرم به صرفه تر و بهتر نیست؟ 

خواهر شوهرم برا خودشون نیم دونه یا لاشه میگیره بعضی وقتا مثلا ۲ پیمانه نیم رونه یا لاشه میریزه ۲ تا هم برنج سالمشو 

کسی این کارو میکنه ؟ 

طعم و فرم و مزش چطوره؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برنج نیم دونه اگه مرغوب باشه خیلی خوش مزه اس منم این سری این کارو کردم ولی متاسفانه برنج نیم دونه ام مرغوب نبود از طعمش اصلا خوشم نمیاد کیلویی ۷۵۰۰هم خریدم

برنج نیم دونه با لاشه فرق داره یا نه؟؟

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

اگه برا هزینه اش هست برنج عنبر بو کیلو ۷ تومنه اونو بگیر 

به نظرم بهتر از نیم دونه است 

اخه برنج نیم دونه کیلو ۶ تومنه برا این میگم عنبر بو بگیر که سالمه نه نیم دونه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
به خاطر هزینه اش میخوای این کار رو کنی ؟

مشکل مالی نداریم برای خریدش ولی نمیدونم چرا انقد زورم میاد کیلویی ۱۵ تومن پول برنج بدم نیم دونه همون رو میتونم با ۷.۸ تومن بخرم 

میخدام ببینم ارزش غذایشو طعمش چطوره اکه فرقی نداره این کارو کنم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

عزیزم نیم دونه همون دونه ای که وقت خرمن کوبی تو دستگاه شکسته..فرقی با دونه نداره فقط قیافش فرق داره مثلا نیم دونه ی هاشمی همون هاشمیه که نصف شدست دونه هاش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

برنج جنوبه خیلی هم خوش عطره  مال خوزستانه فکرکنم

تهرانم داره؟؟؟

ما چهارسال پیش بندر عباس بودیم ازونجا دچ‌کیلو‌واسه مصرف اون چندروزه خودمون خریدیم برنجش عالی بود عالیااا ولی نمیدونم تهران داره یا نه اسمشم نمیدونستم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
مشکل مالی نداریم برای خریدش ولی نمیدونم چرا انقد زورم میاد کیلویی ۱۵ تومن پول برنج بدم نیم دونه همون ...

هیچ فرقی نداره نیم دونه ی هاشمی بخر

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴