2777
2789

وسواس به چی مثلا؟؟ شوهرم تنها وسواسی که دداره به بوی بد فوری واکنش نشون میده عوق میزنه حتی ممکنه بالا هم بیاره ،مثلا بوی دستشویی نوزاد یا بوی اشغال خونه و ...

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه روان برام نمونده از بس میگه اینو بشور اون فلانه ...البته تازه شدید نیست

من دلم میخاس کسی ک باهام آشنا میشه یکم وسواس باشه چون حس میکنم ادم تمیزی هست

یعنی خیلی گیره؟

من فک کردم خودش به کارای خودش میرسه

دچار

نه مجردم بالا توضیح دادم

وسواس نهههههه

هیچ وقت از خدا این رو نخواااااه هیچ وقتتتتتت

به خدا بگو یه همسری نصیبم کن که تمیز باشه( در حد تعادل)

هر چیزی که از تعادل خارج بشه واقعا وحشتناک و دیوانه کننده هست

منه بدبخت .اینکه کسی از بیرون میاد باید ختما اول دستهاش رو بشوره .بعد لباسهاش رو‌در بیاره .دوباره دستهاش رو بشوره.

از بوی بد عرق .دستشویی وبوهای بد هم عوقم میگیره وبالا میارم.

مهمون میاد خونمون وقتی میره دست شویی فمرم درگیره که الان خدا کنه دستشویی روتمیز بشوره .نکنه...

خلاصه خوب نیست اصلا

شوهر عمه من وسواس داره چند نمونشو میگم ، عمم تعریف میکنه یه بار آخر شب از سرکار اومد دید امیر (پسر عمم که ۲۰ سالشه)کج خوابیده و پتو مچاله تو بغلشه بعد امیر رو بیدار میکنه میگه پاشو صاف بخواب پتو رو درست کن😂 عمم خیاطه یه بار دیگه شوهر عمم ، همه رو بیدار کرده که روی فرش نخ ریخته باید جارو کشیده بشه بعد بخوابین😂 شوهر عمم تو ماشینش دمپایی داره کسی حق نداره با کفش بیرون بره تو ماشین و....

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

شوهر عمه من وسواس داره چند نمونشو میگم ، عمم تعریف میکنه یه بار آخر شب از سرکار اومد دید امیر (پسر ع ...

یاخدا این ی مدلیه ک من اصلا ندیدم😂😂😂😂😂 خانوادش چطور باهاش زندگی میکنن عذابه

دچار

یاخدا این ی مدلیه ک من اصلا ندیدم😂😂😂😂😂 خانوادش چطور باهاش زندگی میکنن عذابه

😂😂😂😂 آره اسیر شدن بنده خداها 

ولی این که گفتی دوست داری شوهر آیندت تمیز باشه منم خیلی موافقم ، اصلا نمیتونم با آدمای کثیف و آدمایی که بهداشت رو رعایت نمیکنن کنار بیام😭

یک‌شب‌بی‌صدا‌تر‌از‌همیشه‌همه‌راترک‌خواهم‌کرد:)️ 🖤

😂😂😂😂 آره اسیر شدن بنده خداها ولی این که گفتی دوست داری شوهر آیندت تمیز باشه منم خیلی موافقم ، اص ...

من اصلا مردا و پسرارو میبینم ی سری رفتارشونو نمیتونم تحمل کنم 

طرف مسواک بزنه لباساشو عوض کنه تمیز بهداشت شخصیشو رعایت کنه

ی سریا اصلا خیلی چندشن 

دچار