2777
2789

دلم میخواد تمام ادم های گذشته زندگیم چه خانم چه آقا فرق نمیکنه حذف کنم خطمو عوض کنم بدون آدمهای قبلی دلم آرامش میخواد

دلم نمی‌خواد هیچ خبر جدیدی بشنوم 

تقریبا دوساله انواع سختی ها تو زندگیم کشیدم الان این حس دارم می‌خوام سال جدید هیچی از گذشته تو زندگیم نباشه همه چی فراموش کنم 

بله، ارتباطمو با خیلیا قطع کردم اونم فقط بخاطر پیشرفتام، جالبه حتی مدتی کارت دعوتاشونم برا مراسم عروسیو اینا به نحوی بدستم میرسید یا خبر دار میشدم، اوایل دوس داشتم برم ولی دوبار که نرفتم کلا خنثی،شدم، اصلا برام مهم نیست هیچی فقط به خودم و پیشرفتای خودم فکر میکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شده آدم های سمی رو حذف کردم از زندگیم اینطور احساس بهتری میکنی بعد از مدتی

من حس میکنم عوض کردن خطم و قطع ارتباط تنهام کنه یا سخت باشه چون اگر خطم عوض نکنم بازم زنگ میزنن 

من حس میکنم عوض کردن خطم و قطع ارتباط تنهام کنه یا سخت باشه چون اگر خطم عوض نکنم بازم زنگ میزنن

ببین الکی و همینطور که نباید آدمای اطراف رو حذف کرد با شماره رو عوض کرد 

ولی کسایی هستن که اونجور که باید برای ارتباط احترام قائل نبودن ، اونا باید حذف شن  وقتی اینطور باشه تنهایی خیلی بهتر از بودن با کسایی هست که سم خالصن

من توی دو سه سال گذشته مشکلاتی برام پیش اومد و توی این مدت بشدت تنها بودم هیچ کس کمکی بهم نکرد هیچ کمکی حتی یه همدردی حتی گوش دادن به حرفام

منم متوجه شدم که بقیه فقط اسما توی زندگیم هستن پس تصمیم گرفتم خیلیا رو حذف کنم

سخت نبود؟قطع ارتباط با همه یک دفعه

اولش چرا، دلم خیلی تنگ میشد، البته بگم واقعا چندین تهمت و بی احترامی ازشون دیدم و کلا خودشونم با خودشون همینن، دیگه وقتی ناامید شدم ازشون محبور شدم ، اولشم خیلی سخت بود، مثلا،دخترخالت که مثل،خاهرت باشه، عروسیش دعوتت کنه، نری! اولش خیلی سخت بود لااقل،کنجکاو بودم ببینم چی شد، چکار کردن و... ولی بعد مدتی برات عادی میشه،بهت میگن عروسی فلانیه، انگار دارن راجع به همسایت حرف میزنن، دور از جون میگن فلانی فوت کرد، از دور براش یه فاتحه میخونی، همیشه اولش سخته بعد اون زنجیره که پاره،بشه،برات همه چی عادی میشه، من برا پیشرفتم تو زندگی خیلی بها دادم، خیلی، باید ببینی ارزششو داره یا نه!! من یه جاهایی واقعا داغون شدم. اینارو بهت میگم بدونی واقعا یچیزو بدست میاری ایا ارزششو داره واست؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی