2777
2789

فکر میکردم هر چه قدر بیشتر زحمت بکشم هر چه قدر مهارت هام رو بیشتر کنم ، هر چه قدر بیشتر درس بخونم ، آینده ی بهتری خواهم داشت و پولدار میشم .

ولی بعد دیدم نهایته تلاش کردن و مهارتای مختلف و زیاد کسب کردن کارمنده یه سرمایه دار شدنه . ینی در واقع با پول مهارت و ذهن ما رو میخرن و از ذهن و مهارت ما خودشون چند برابر پول در میارن .

سعی کردم برا خودم کار کنم و خودم رییس خودم باشم بهتر از کار کردن برا دیگران بود ولی به علت کمبود سرمایه باز هم نمیتونیم با اون سرمایه داره رقابت کنیم 

تاپیکات و خوندم از اینکه دختر فعال و زرنگ و مدرنی هستی 

و هر طور شده کار می‌کنی و مستقلی و مثل دخترای دیگه یک جا نمیشی و فقط مصرف کننده باشی راستش خیلی خوشم اومد و تبریک میگم بهت و اما فکر میکنم فقط اشتباهی که داشتی ازدواجت بوده با این همه مدرک و تحصیلات و زرنگی با یکی ازدواج کردی هایپر مارکت داره و تهران و که از نظر مشاغل بهترین شهر رفتی شهرستان و از خانوادتم دوری خب با یه مهندس مثل خودت  ازدواج میکردی البته ببخشید اگر ناراحت شدی 

اما من جات بودم میگفتم برگرد تهران چون کارشم یه طوره تا دیروقتم تنهایی

تاپیکات و خوندم از اینکه دختر فعال و زرنگ و مدرنی هستی و هر طور شده کار می‌کنی و مستقلی و مثل دخترای ...

ممنونم مرسی 😥

خودمم همین فکرو میکنم .

اخه میدونی گول خوردم .

درسته درس خونده بودم ولی هدفم این بود بعد از چند سال کار کردن تو کارخونه و جمع کردن پولام کسب و کار خودمو مرتبط با رشته م بزنم  .

ولی همسرم خیلی خانواده ی ثروتمند ولی گداصفتی داره اومد خواستگاریم ، شیش هفت واحد اپارتمان دارن ، سه چهار تا ویلا کنار ساحل جای خوب شمال دارن .

پدرشوهرم کارخونه داره . یه مغازشو داده بود شوهرم اونجا نمایشگاه ماشین داشت البته هیچی به نام شوهرم نبود ولی خب من نمیدونستم و اصلا هم نپرسیدم به نام خودته یا مادرت یا بابات .

شوهرم و خانوادش بهم قول دادن اگه من برم شهرش برام کاری که دوس داشتمو میزنن .

منه احمق و ساده هم با خودم گفتم این همه کار کنم و جون بکنم تا ۳۰ ، ۳۵ سالگی به رویام برسم ؟ خب الان که شانس در خونمو زده چرا استفاده نکنم .

البتگی فقط به خاطر مسائل مالی باهاش ازدواج نکردم . خداییش عاشقمه نمیگم کامله ، ولی نسبت به پسرایی که قبلا دیده بودم خدایی خیلییی خیلیی بهتره . از پسرای دانشگاهمونم اخلاقا خیلییی بهتره . 

بعد از یه مدت خانوادش لج کردن ینی مادرش چون کل زندگی به نام مادرشوهرمه .

شوهرمم که سالها باهاشون کار کرده بود همه چیزشو ازش گرفتن .

خونمونو بابام رهن کرد واسمون ، شوهرمم با وام ازدواج یه مغازه باز کرد که الان تبدیلش کرده به هایپرمارکت فقط در عرض دو سال .

اتفاقا پامو کرده بودم تو یه کفش که بریم تهران ولی داداشم گفت شوهرت نمیتونه تهران کرایه مغازه بده .

راستم میگفت  کرایه های اینجا خیلییی کمتره تا تهران . خودمم الان که اینجام حس میکنم اینجا تولیدی زدن بیشتر جوابه تا تهران . چون تهران خیلی دست زیاده ولی اینجا اصلا کارگاه درست حسابی نداره و به نظرم وقتی اینجا یه تولید کننده باشه کاسب ها و دلال ها دیگه این همه راهو نمیرن تهران برای خرید .

شوهرم هنوز هم پای حرفش هست و میگه کمکم میکنه فقط باید دست و بالش باز بشه اما گاهی اوقات فکر میکنم فعلا فقط داره کار خودشو گسترش میده . حالا فعلا اول زندگیمونه یه کم بهش فرصت میدم اگه تا سه چهار سال دیگه اوکی نشد شاید برگشتم تهران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم مرسی 😥خودمم همین فکرو میکنم .اخه میدونی گول خوردم .درسته درس خونده بودم ولی هدفم این بود بعد ...

عزییییزم 

همینکه دوست داره و دوسش داری خیلی ارزشمند شاید یجنگه برات خب از لحاظ هایی هم سرتری بخاطر همونه که قدرتو می‌دونه 

اما نه فقط شما من خودمم تو ازدواج گول خوردم چون راستش خیلی اهل دوست پسر و اینا نبودم خوب تونست دورازجون  خرم کنه منم گفتم باز صدرحمت به این پسرا خیلی بد شدن ولی الان میبینم این فرقی با پسرای دیگه نداشت فقط نقشش و خوب بازی کرد و به دستم آورد من اندازه تو تلاشگر و فعال نیستم اما واقعا سرم و وارد خانوادشون شدم دیدم انگار طلبکارم هستن 

منم یه تایمی خیلی پشیمون شدم اومدم اینجا دیدم هیچکس از ازدواجش خوشحال نیس😀

در کل شاید هرکسی ام جای تو بود خب فکر میکرد پول مهمه و خانوادشون پولدارن یعنی ملک دارن در آخر برای شماست دیگه چون متوجه شدم دوتا برادرن یعنی اگر شوهرت زرنگ باشه این پول ها رو دوبرابر می‌کنه و آینده خوبی داری حداقل چون به هر حالا دوتا ویلا و خونه که بهتون میرسه 

کاشکی بزنن به اسم شوهرت خب شوهرتم میده به تو دیگه

عزییییزم همینکه دوست داره و دوسش داری خیلی ارزشمند شاید یجنگه برات خب از لحاظ هایی هم سرتری بخاطر هم ...

عزیزم 😥 

پس مشکل همگانیه 😂😂

البته اره من تو نی نی سایت هم کسایی رو که گول خوردن دیدم هم کسایی رو که واقعا خوشبخت شدن و عروسشون رو خیلی دوس دارن .

عزیزم 😥 اره کلا دخترا صاف و رو تر از پسرا هستن البته نه همشون ، دخترای موذی هم داریم

آره آیندمون شاید خوب بشه، مادر پدر همسرمم الان نزدیک شصت سالشونه ،خدا بهشون عمر با عزت بده ولی اگه ۹۰ سالگی از دنیا برن تو ۶۰ سالگی به همسرم ارث خوبی میرسه 😂 که دیگه نه به درد همسرم میخوره نه به درد من ولی به درد بچه هامون میخوره اگه بچه دار بشیم