2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی فاصله گرفتم یه جورایی من من نیستم

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد

تلاش کردی به خود قبلیت برگردی یا با همین ورژن جدید خودت راحتی؟

والا گیر کردم نه میتونم اینو تحمل کنم نه میتونم به اون برگردم

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤به امید پیروزی نور بر تاریکی🤍خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🕊️از خون جوانان وطن لاله دمیده🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد

چگونه زندگی خود را دوباره بیافرینیم رو بخون شاید دچار تله ذهنی شدی

باشه ممنون❤️

احساساتم کلا تغییر کرده نمیدونم از کی شاید از ی ماه پیش نمیدونم اصلا چی میخوام از زندگی ذهنم همش مشغ ...

جسارتا چند سالتونه؟  چون معمولا ما زندگی به هفت سال هفت سال تقسیم میشه و هر دوره هفته ساله میگذره تغییرات جدی تو ما ایجاد میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز