2777
2789
عنوان

فاز داره

94 بازدید | 10 پست

دیروز از نامزدی اومدیم من به مامانم گفتم که فلانی (فامیلمونع) مبل هم گرفتن یه روز برم خونشون مبلاشون نگاه کنم 🙂😂 که چطورین(با شوخی) 

بعد اون: 😒عهه مبل گرفتن اینجا خودمون مبل گرفتیم گفتن مبل نه و جا گیره و اینا (اینجا مد نی مبل بزارن خونه هاشون) بعد منم که اصلا تا حالا، نشنیده بودم ازشون همچین حرفی حالا هم اگه همچین حرفی زدن من گفتم که خب حالا دیدن دلشون خواسته خریدن بعد مامانم گفت نههه خب نباید همچین حرفی بزنن پس 

😐) من گفتم خب حالا گرفتن به خودمون چه 

(من یه حسم میگف که یه ذره حسودی میکنه اونا ماشینم تازه خریده بودن ) 

گفت؛: نه خب نباید این حرفا بزنن و فلان 

) بعد دیگه شروع کرد گفت عه اینم از دختر ما بجای اینکه طرف مادرشو بگیره اینطور میکنه شانس نیوردیم و فلان من این اینجور بودم: 😐🫤 

ببینید من نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه منطقی فکر میکنم از همه طرف موضوعو نگاه میکنم سر اینچیزا پدر و مادر و.. نمیشناسم  من اخلاقشو میشناسم چطوره واقعا 

بعدش من از اینایی که میگن نههه من حسودی نمیکنم در حالی میکنن خیلی بدم میاد 

مادر منم اینطوره من خیلی رک میگم که اره من حسودیم میشه بخاطر فلانش و بعد میشینیم حرف میزنم روبراه میشم اما این نه))) 

هنوز ادامه هست صبر کنید

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نشست کنار بابام دیگه همون حرفای تکراریشو شروع کرد چراا جوابمو اینطوری گفتی چرا اونطوری گفتی گفتی اهوووممم 

نمیدونم زیاد حساس شده یا چی هی ایراد میگیره و ناز میکنه غر میزنه 

دیگه بحث شروع شد) 

منم حق دادم به بابام گفتم ارهه مامان چرا اینجوری شدی خیلی حساس شدی و غر میزنی 

فلان هیچی دیگع تا الان دهنش کجه با من و بابام 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

با شناختی که من از مامانم دارم نظرم اینه: ببینید خیانت و طلاقو اینا زیاد شده دور و برمون به همین خاطر به همه رفتارا حساس شده میگفت که عههه رفتار عین فلانی شده ها 

من نمیدونم باید چکارش کنم والا به نظرم باید بره مشاوره ولی این مشاور برو نی

بعدش دیگه جلوی کسای دیگه باشن مامان بابام مامانم زیاد دیگ گیر میده چرا همچین کرده چرا همچون کردی 

یاد یه نفر افتادم وقتی میخواستم برم دبیرستان 

دخترشون همسن من بود 

به مامانم میگفت دخترتو نفرستی غیر انتفاعی هااا 

همش پول مفت میگیرن 

دولتی بهتره 

من رفتم غیرانتفاعی با دخترش رو به رو شدم😑

آدمای نچسب

خواهر شوهرم به روایت تصویر

من مادر شوهرم اینجوریه تاپیک گذاشتم خیلی اذیت میکنه میخاد بترکه اگه انقدر به پسرت وابسته هی و حسودی چرا واسش زن گرفتی(یکی نیس اینارو بش بگه)

من توی این اتاقه نشستم به برادرم میگم درو ببندد 

مامانم از اونور با تندی میگه چرا دروو ببنده عه 

منم اعصابم خورد شد گفتم چته تو 

یه نگاه جنگرونی بهم کردیم رفت نشست 

بد تر باهامون رفت تو جنگ