2777
2789

اونموقع که میخواستیم با شوهرم ازدواج کنیم گفت الان پول نداره و بایددیه مدتی با مامانش زندگی کنیم،پدرش هم فوت شده بود،هی مادر شوهرم الکی بهم حرف میزد .

هر روز من غذا درست میکررم هر بار هم میگفت افتضاحه ولی من چیزی نمیگفتم، تقریبا 1 هفته پیش غذا درست کردم فسنجون بعد اومده میگه مامانت یه آشپزی بهت یاد نداده باز چیزی نگفتم،به شوهرم که گفتم گفت ولش کن.

بعد نمیدونم چ مرگش بود بردنش دکتر دکتر گفته بود سرطان داره ولی بهش نگفتن،هر کسی رو اذیت کنین نتیجه داره،ولی بازم خیلی اذیتم میکنه شیطونه میگه بهش بگم سرطان داری،دیروزم برگشته بهم میگه نکنه مشکل داریم که بچه نمیاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو آره مشکل دارم ک بچه دار نمیشم 

هر کسی یه مشکلی داره ما هم این مشکلو داریم 

بگو یمی مشکل عقلی داره یکی مشکل مریضی داره یکی مشکل روانی داره یکی مشکل بیشعوری داره یکی مشکل دخالت کردن تو رخت خواب بقیه رو داره ما هم این مشکلو داریم 

بگو اره مشکلم اینه که یک سقف بالاسرم نیست نه چیزی نگو ....سرطان ها خیلی هاش قابل درمانه

آره خوبه حالا امشب اگه تونستم میگم هر چی هم به شوهرم میگم تو را خدا خونه بخر میگه مامانم تنهاست و فلان و بهمان

نه نگیااا اصلا نگو براخودت بد میشه میگن چرا گفتی واینا

بیخیال باش بزار ب چرتو پرتاش ادامه بده ی مدت دیگه ک فهمید دردشو دیگه سرگرم خودش میشه اصلا توکارنداسته باش ک بهش بگی واین حرفا

بهش بگو آره مشکل دارم ک بچه دار نمیشم هر کسی یه مشکلی داره ما هم این مشکلو داریم بگو یمی مشکل عقلی د ...

آره تازه حیلی فضولی میکنه تو زندگیمون،هر چی شوهرم پول داره میده بهش دیگه خسته شدم،حالا کاری به پول ندارم کلا اذیتم

والا،اصلا ب اون چ شاید بچه نخایم

بگو آدم وقتی بچه میاره که حداقل تو خونه خودش باشه.اصلا براتون جور نیست یه اتاقم اجاره کنین؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
آره تازه حیلی فضولی میکنه تو زندگیمون،هر چی شوهرم پول داره میده بهش دیگه خسته شدم،حالا کاری به پول ن ...

به همسرت بگو اگه پول داری حداقل جمع کن یه اتاق برای من اجاره کن بعد خرج نادرت کن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم