2821
2789

هدف زیاد دارم ولی مهم ترین هدف اینه که با ارادم بازی کنم 

اراده کنم کلا خوراکی جاتو بزارم کنار اراده کنم اهنگ گوش ندم اراده کنم کاری که برام سخته رو انجام بدم با این کار حس قدرت بهم دست میده و باعث میشه بفهمم چیزی برای از دست دادن ندارم

و اینکه دارم سخت تلاش می‌کنم تا انقدر پولدار بشم به فقیرا کمک کنم 

و مستقل و تنها زندگی کنم جایی که خودم دوست دارم

و اینکه بزنم تو دل ترس و یشب برم تو قبرستون بخابم

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان فقط دلم میخواد از این خونه برم دور بشم از دعوا ها و لج کردن های مامان و بابام رزومم رو دارم تقو ...

بسلامتی کجا؟ چه کارایی کردی. بگو بقیه هم استفاده کنن

بسلامتی کجا؟ چه کارایی کردی. بگو بقیه هم استفاده کنن

کجاش رو که نمیدونم هنوز تصمیم قطعی ندارم امروز اعصابم خرده  الان دانشجوی کارشناسیم معدلم تا الان بالای 18 عضو دو گروه پژوهشیم و دارم روی یک مقاله کار میکنم انشالله تو یک مجله خوب چاپش کنم یک کتاب مربوط به رشتم نوشتم البته به کمک بچه های ارشد و دکترا در حال یادگیری بیوانفورماتیک و مهارت های بروز رشتم هستم و دوره های مربوط به بخش عملی رشتم رو هم دارم یاد میگیرم

برای تقویت اراده چه پیشنهادی برای ماها داری

دیدن ((((((((فیلمای انگیزشی)))))) این ازهمه مهم تره هر روز هر روز هر روز ا

ببین این فیلما چنان قدرت ماورایی بهت دست میده که میتونی کوهو جا به جا کنی بعد که اولین ارادتو انجام بدی و از پسش بر بیای بعدیا هم پشت سر هم میتونی انجام بدی فقط شروع کن

.

کجاش رو که نمیدونم هنوز تصمیم قطعی ندارم امروز اعصابم خرده الان دانشجوی کارشناسیم معدلم تا الان بال ...

مقاله و کتاب و معدل خوبن. هر چند مقاله کارشناسی رو خیلی جدی  نمیگیرن مگه اینکه جای خوبی چاپش کردی. ریکام از سه تا استاد بگیر.  ولی از همه مهمتر اینه دانشگاههای خوب متناسب با انتخاب آیندت رو پیدا کنی. و اینکه ذخیره مالی خوبی هم داشته باشی چون مدرک ازاد کردن و اپلای کردن خیلی گرون شده

دیدن ((((((((فیلمای انگیزشی)))))) این ازهمه مهم تره هر روز هر روز هر روز اببین این فیلما چنان قدرت م ...

میشه فیلم ها رو معرفی کنی. کلا تقویت اراده با تمرین ایجاد میشه . صرفا فیلم دیدن کافی نیست

مقاله و کتاب و معدل خوبن. هر چند مقاله کارشناسی رو خیلی جدی نمیگیرن مگه اینکه جای خوبی چاپش کردی. ر ...

من تازه ترم چهارم هستم و فردی که دارم باهاش مقاله میدم یک شرکت بیوانفورماتیکی داره میخوام این مقاله رو اوکی کنم باهاش همچنین خودم مهارت رو یاد بگیرم تا باهاشون به صورت پروژه ای همکاری کنم شرکت اونا با چین و ژاپن همکاری داره و با هم کار انجام میدن فکر میکنم این کار هم باعث بدست اوردن رزومه میشه و هم یک پولی دستم میاد .

میشه فیلم ها رو معرفی کنی. کلا تقویت اراده با تمرین ایجاد میشه . صرفا فیلم دیدن کافی نیست

فیلم دیدن باعث شد یه محرکی تو من ایجاد بشه 

تو اینستا یا یوتوب یا هر اپی داری بزن دختر قوی برات بیاره فیلمای کوتاه زیادی بود و من تا قبل ازین که اونارو ببینم انگیزه ای نداشتم یعنی هدفم انقدر مهم نبود

و اینکه ارطبات با خدا هم خیلی مهمه به خدا که نزدیک بشه ارادت میره بالا نماز خوندن شکر گذاری کردن ارطبت قلبی با خدا و حس کردن خدا.باعث میشه به خودت بکی درون من نیروی برتر وجود داره درون من روح خدا وجود داره خدا به من قدرت میده 

.

من تازه ترم چهارم هستم و فردی که دارم باهاش مقاله میدم یک شرکت بیوانفورماتیکی داره میخوام این مقاله ...

خوبه وقت زیادی داری. سعی کن پول ذخیره کنی. ورکشاپ و سمینار هم شرکت کن. فرصت مطالعاتی تابستونی هم برو. اگه دانشگاهتون برنامه علمی ارایه کرد سعی کن تو کادر اجراییش بری

فیلم دیدن باعث شد یه محرکی تو من ایجاد بشه تو اینستا یا یوتوب یا هر اپی داری بزن دختر قوی برات بیاره ...

البته من پسرم. ولی  خوبه که تلاش کردی. بذار بقیه هم استفاده کنن. هدف اشتراک تجربه س

البته من پسرم. ولی خوبه که تلاش کردی. بذار بقیه هم استفاده کنن. هدف اشتراک تجربه س

خب بزن پسر قوی تو یوتویوب پره یه پسره تو یوتوب هست اونم  بهم کمک کرد و ذهنیتمو تغیر داد خیلی خودساخته و قویه اسمش ویتو حتما ببین

.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز