2777
2789
عنوان

خیلی خوشگل بودن هم خوب نیست😢

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 59 پست
درسته چهره خوب خودش یه امیتازه ممکنه خیلی خوبیام داشته باشه ولی بدی هاییم در کنارش داره

پرواز با هواپیما هم ممکنه یه بدیهایی داشته باشه ولی به مراتب از گاری بهتره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه همینن بخای نگاه کنی همه میرن دنبال نیازشون هرچیم میتونه باشه این حس نیازعه که ادم هارو بهم نزدیک ...

وقتی در طرف مقابل دنبال نیازمون هستمی باید اول  ببینیم خودمون چه نیاز یاز طرف مقابل رفع میکنیم؟

وقتی دنبال پول و زیبایی هستی اول باید به خودت نگاه کنی چقدر این اپشن ها رو داری و با توجه به حداندازه خودت از طرف مقابل انتظار داشته باشی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

وقتی در طرف مقابل دنبال نیازمون هستمی باید اول ببینیم خودمون چه نیاز یاز طرف مقابل رفع میکنیم؟وقتی ...

مگه نیاز فقط نیاز مالیه؟ خیلی چیزها هست 

نیاز به دوست داشته شدن نیاز به یه همدم و ... 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

مگه نیاز فقط نیاز مالیه؟ خیلی چیزها هست نیاز به دوست داشته شدن نیاز به یه همدم و ...

کسی که دنبال پول در بقیس باید خودشم  پول داشته باشه

کسی که دنبال زیبایی هست باید زیبایی داشته باشه

اینا قسمت دنیوی بود

این مواردی که شما گفتی مسایل معنوی هست که همه احتیاج دارن با مادیات قابل قیاس نیست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

کسی که دنبال پول در بقیس باید خودشم پول داشته باشهکسی که دنبال زیبایی هست باید زیبایی داشته باشهاین ...

کسی که سیر باشه دنبال اینچیزا نمیره 

کسی که سیر باشه دنبال اینچیزا نمیره

مشکل اینه  مثلا یه مشت گرسنه پول میفتن دنبال پول بقیه و بخاطر پول باهاش زندگی میکنن

مشکل اینه مثلا یه مشت گرسنه پول میفتن دنبال پول بقیه و بخاطر پول باهاش زندگی میکنن

دقیقا خیلیام دنبال کمبودهاشون میرن چیزی که هیچوقت نداشتن و از بقیه میخان 

بعضی ها تا آخر پسر بچه هستن متوجه نمیشی چی‌میگم عزیزم شاید کم تجربه هستی بعد ها متوجه منظورم‌میشی

درون هرمزدی  به ظاهر بالغی یه پسر بچه تخس هست

نمیگیری چی میگم عزیزم ولش کن روز خوش

شما توهم دانایی دارین و پر از ادعا

شما توهم دانایی دارین و پر از ادعا

ن اصلا من دارم از یچی دیگع حرف میزنم 

شاید تو مجازی نمیشه منظور همو فهمید 

بطور مثال من دارم از باران حرف میزنم شما داری از لیوان آب میگی 

و ادامه بحث فایده نداره 

ریپلی نکن بیخیال مهم نیس