2777
2789
عنوان

خیلی خوشگل بودن هم خوب نیست😢

435 بازدید | 59 پست

بیشتر پسرها برای قیافت باهاتن یا برای اینکه فقط امتحانت کنن بعد بخان بگن ماهم مخ فلانی و زدیم نمیدونی کی واقعا بخاطر خودت باهاته 

یا تو ازدواجم به خوشگلا بیشتر خیانت میشه شوهره اعتماد به نفس میگیره ک من اینو تونستم بدست بیارم حتما بهتر از اینم میتونم داشته باشم🚶🏻‍♀️

(((( کاربری دست دو نفره ))))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزایی و گفتی خیلی تفکرات بچگانه ای بود

کدوم پسر بیکاره برای کلاس گذاشتن مخ یک خوشکل رو بزنه بعد پز بده مخ شو زدم 

پسرا براشون زشت و خوشگل نداره هرکس بهشون بده مخ شو میزنن 

حالا ازدواج فرق میکنه ک قیافه ملاکه

خوشگلی دردسر داره

پولداری دردسر ذاره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

این چیزایی و گفتی خیلی تفکرات بچگانه ای بودکدوم پسر بیکاره برای کلاس گذاشتن مخ یک خوشکل رو بزنه بعد ...

اتفاقا این بین پسراها خیلی رایج هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.