بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشاور بگیر اگر توانشو داری خیلی کمکت میکنهتوی رودروایسی هم که شده درس میخونی چون ازت میپرسه
وای هر مشاوری هم خوب نیست من دوستم تابستون مشاور داشت باهاش پیش میرفت بعد مثلا مشاورش گفته بود به این روزی ۱۰ ساعت بخونی اینم چند روز خوب خوند ولی بعضی روزا ۱۰ ساعتش میشد ۸ ساعت انقد حود خوری میکرد ک مثلا وای من نتوسنتم به اون تایم برسم پس قبول نمیشم بخاطر این خودخوریاش کلی تایم از دست میداد و نمیتونست درس بخونه و بعدش هم بشدت استرس گرفته بود و کلا یه مدت درس رو ول کرد با مشاورش هم دیگه نرفت الان باهاش باز کلی صحبت کردم با تونسته خودش رو جمع کنه بخونه
وای هر مشاوری هم خوب نیست من دوستم تابستون مشاور داشت باهاش پیش میرفت بعد مثلا مشاورش گفته بود به ای ...
هر مشاوری که قطعا خوب نیست. اصلا برای مشاوره تحصیلی باید ادم بره پیش کسی که برنامه ریزی خونده و رشتش مشاوره هست نه کسی که رشتش پزشکی و دندونه بعد اومده مشاور شده
باید از نظر روانی هم طرف رو قانع کنه یه وقتا ممکنه کم بشه و اشکالی نداره