2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم خونه مادر شوهرم

111 بازدید | 10 پست

هروقت با شوهرم میریم خونه مادر شوهرم باید مادرش ی کرمی حالا به هر طریقی بریزه منو بی شخصیت کنه حالا اینا بماند من دوست ندارم با این رفتارهای ک داره باهاشون رفت آمد کنم برای همین دیر ب دیر اگر تازه دعوت کنه میریم تو این هفت ماه ک حامله بودم اصلا هوای منو شوهرمو نداشت نگفت تو حامله ای غذا برات درست کنم یا خودش بگه شام یا ناهار بیا اینجا منم خدایی چقدر خونه مامانم برم خوب هرچیزی حدی داره  همش زنگ میزنه مامانم شام بیاید یا امروز غذا درست کردم بیا 

گاهی وقتا هم ک میرم خونه مادرشوهرم چون اون رفتارارو داره میگم به جهنم نخواستم نه شام نه ناهار نه حتی سر زدن بیام خونت چون هروقت با شوهرم دعوام میشه شوهرم  اصلا یا هیچی نمیگه یا همش فقط داد بیداد می‌کنه 

سر همین دوست ندارم برم 

با این حال خانوادش دوست دارن همش بری فقط سر بزنی چندوقت ی بار یا پدر شوهرم یا مادر شوهرم زنگ میزنن که بیاید خونمون چرا نمی‌آید منم الکی میگم باشه چشم میایم حالا یا وقتی گوشی میدم دست بچم به بچم میگن به بابات بگو بیارتت خونمون 

شوهرم هم جدیدا با اینکه یک ماه نیم نرفتیم دوسه بار تاحالا گیر داده ک بریم ی سر خونه مادرم منم میگم فعلا حالم بده ی روز دیگه واقعا موندم دیگه چ بهانه ای بیارم چون حامله هستم حوصله ندارم برم مادرش کرم بریزه منم با شوهرم به اختلاف میفتم تو این دوران حاملگی اذیت دارم میشم با این رفتاراشون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد بگیر جواب بده و یا تو حرص بده نمیشه رفت آمد نکرد یا اوقات تلخی بشه با شوهرت

به شوهرم ک نمیگم نمی‌خوام رفت آمد کنم همش بهانه میارم اونا دوست دارن کلا اذیت نشن من همینطور برم سر بزنم بعد ک دیگه برم ک برم به خودشون زحمت ندن 

با نرفتنت ممکنه دعوا بیوفته بینتون 

دیر به دیر برو بیخیال باش بارداری خودتو اذیت نکن انقدر خانواده شوهرو واسه خودمون گنده کردیم 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
به شوهرم ک نمیگم نمی‌خوام رفت آمد کنم همش بهانه میارم اونا دوست دارن کلا اذیت نشن من همینطور برم سر ...

خداییشم سخته درکت میکنم 

منم وقتی میبینمش و از خونه اش میام تا دو روز اعصابم خورده 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
مادرشوهر منم هروقت میریم خونش تیکه میندازه دیشب شوهرم خودش توی حرفاش گفت عقده داره و پر از حسرته

خوبه باز می‌دونه طرفداری می‌کنه ازت شوهر من اصلا اینطوری نیست خیلی سر جنگ داره با من برای همین من حالم بد میشه از خانوادش چون وقتی باهم دعوا میکنیم واقعا اعصاب روانم بهم می ریزه کارم گریس 

خوبه باز می‌دونه طرفداری می‌کنه ازت شوهر من اصلا اینطوری نیست خیلی سر جنگ داره با من برای همین من حا ...

نه طرفم نیست 

خیلی بچه ننه است 

من خودم رفتارای مامانشو توضیح دادم و پشت پرده رفتاراشو گفتم که دیگه آخرش اینو گفت 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶