2777
2789
عنوان

ب این جور پسرا تو رابطه چی میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 25 پست

اولا اجازه نده درمورد اون مسائل چیزی صحبت کنه وقتی چیزی رسمی نیست. دوما وقتی دیدی بهت کادویی نداده تو هم کادو رو نمیدادی. سوما دیت دوم زود بود واسه اینکه غذا بپزی ببری. چهارما اگر هم بلد نباشه و بخوادت یاد میگیره همه چیز رو.. پسرا اکثر چیزا رو بلدن اما واسه همه رو نمیکنن. ارزشت بیشتر از این حرفاست که بخوای محبت و نوازش رو از اون گدایی کنی. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چقد یاد بدم؟

ببین رفتار تو هم اشتباهه

یعنی چی غذا بردی

و زرتی کادو ولنتاین دادی

یا گریه کردی

اینا همش ایراده توعه

الان باید کاملا بهش بی تفاوت باشی و فقط نگاه کنی رفتارش چطوره همین

ببین این پسر خیلی خوبم بلده و از رابطه سرش میشه،مخصۉصا ک سنشم کم نیست! فقط نمیخواد این کارا رو بکنه چون فقط رابطع رو واسه تفریح میخواد ۉ واسه همین خیلی خرج نمیخواد بکنه،و با اینکه شاید ناراحت بشی اما باید بگم‌دوستت نداره ک هیچ کاری ۉاست نمیکنه،پاک کردن اشکات به شعورش ربط داشت نه به بلدی و نابلدی...هم دوست داشتنش عمیق نیست و هم رابطع رو واسه سرگرمی میخواد ک نمیخواد خرج کنه ۉ...

منم قبلا تو یه رابطه ی سمی مثل همین بودم و وقتی بهش اعتراض میکردم ک چرا مثلا ۉاسم فلان کارو نکردی اونم دقیقا خودشو به کوچه ی علی چپ و نابلدی میزد...

من خودم از یکی از پسرای دختر باز که اشنامون هست شنیدم ک‌ میگفت با دخترای زیادی در ارتباطم اما واسه شون زیاد خرج نمیکنم و...