2777
2789
عنوان

کمکککککک

179 بازدید | 12 پست

نامزدم اونقدر تو محیط خونشون فشار و سختی کشیده که عصبی شده،و این روزا سر هر چیز کوچیکی بحثمون میشه و منم این قدر ک گریه میکنم سرم درد میکنه و حس میکنم افسرده شدم😔😔چیکار کنم؟؟ مثلا نامزدم گاهی اوقات با دوستاش میره بیرون وقتی دیر کرد من زنگ میزنم و بعضی وقتا با لحن تندی میگم پس کجایی،چرا گوشیتو جواب نمیدی ،اونم ناراحت میشه و میگه پیش دوستام نمیتونم حرف بزنم و بهش برمیخوره و سر اینجور چیزای کوچیک دعوا های بزرگی راه میفته نمیدونم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووففف چرا بهش زنگ میزنی خب 

شاید دوست ندارن همش بزنگی بهش 

وقتی که اوضاع بینتون آرومه و حالش خوبه بگو بیا ده دقیقه صحبت کنیم راجع به انتظارات و انتقاداتمون از هم 

مشکلتون اینه که باهم حرف نمیزنید

حرفای الکی نه ها 

حرفای اساسی تو فضای آرامش 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
خودت بروچون اونجوری ک گفتی اول توشروع میکنی

نه والله کارایی میکنه که من ارشون بدم میاد ،البته بهش حق میدم خانوادش بهش خیلی فشار میارن اونم فقط میتونه خودشه به من خالی کنه و منم تحملم کمه و دعوامون میشه

چرا جواب نميده پيش دوستاش ؟

جواب بده بگه نميتونم الان حرف بزنم

و اينكه وقتى آروم هستيد خيلى واضح انتظارات و ناراحتياتون رو واسه هم مطرح كنيد 

Mojtaba's wife💍and mother Noora👩‍👧
چرا جواب نميده پيش دوستاش ؟ جواب بده بگه نميتونم الان حرف بزنم و اينكه وقتى آروم هستيد خيلى و ...

همون کارو میکنه مثلا میگه پیش فلان دوستمم صبر کن تموم بشم زنگ بزنم ولی نمیدونم من یکم بهونه میارم که باید تو اون لحظه با من حرف بزنه

همون کارو میکنه مثلا میگه پیش فلان دوستمم صبر کن تموم بشم زنگ بزنم ولی نمیدونم من یکم بهونه میارم که ...

پس شما بهونه نيار

عاقل باش

كلافش نكن

Mojtaba's wife💍and mother Noora👩‍👧
نه والله کارایی میکنه که من ارشون بدم میاد ،البته بهش حق میدم خانوادش بهش خیلی فشار میارن اونم فقط م ...

خب منم منظورم همین بوددیگه طاقتت کمه یه چیزی میگی ک دعوامیشه بری مشاوریکم سیاست یادت میده