2777
2789
عنوان

مامانم خون ادمو خشک میکنه🫥

173 بازدید | 14 پست

بهش گفتم ک پریود نشدم ۴ ماهه و زیر دلم تیر میکشه بریم دکتر اخرین بار دو سال پیش رفتیم و اینا...نگاه کرد تو چشام گفت حامله ای!!!!؟؟؟؟گفتم اره گرده افشانی کردم😐😐😐

انقد بدم میاد تا چیزی میشه میگه حامله ای

نمیدونم تو فکرش چی میگذره راجبم منی ک ۲۴ ساعته پیش خودشم خونه رفیقامم نمیذاره برم چ برسه جای دیگه

اومد تو اتاق قران اورده قسمم میده بگو چی شده اتفاقی برات افتاده فلان دوساعت ینی بازجوییم کرده ک بگو بگو بگو بابا بخدا هیچی نشدهههه چی میخای بشنوی اومدم ی دقه باهاش درد و دل کردم گفتم بریم دکتر حالا ولکنم نیست میخاد ازم ی گوهکاری بشنوه😐😂

هی من میگم کاش بهت نمیگفتم میگمم اینجوری میکنی من بدم میاد بم برمیخوره

میگه ن ن همه چیو باید بم بگی

میگمم ک اینجوری میکنه

سردرد شدم ع دستش

اخه بابام زد تو شکمم وقتی پریود بودم بعد از اون موقع ب بعد ۴ ماهه نشدم و همش زیر دلم تیر میکشه از این بدتر عمه هام برام طلسم کردن ک زندگیم نابود شه از این هم بدتر اینه ک رفیقم خواب دیده نازا میشم😐🤧

حق دارم دیوونه شم یا ن هوففف

مامانم میگه خو بهت جوشانده میدم

من جوشانده نمیخامممم پریودم بشم ولی من میخام برم دکتر ببینم چ بلایی سرم اومده ک ۴ ماه تموم اینجوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مجردی؟؟ اونوخ مادرت میگه حامله ای؟؟؟!!!!!چرابابات زد توشکمت؟؟!! وای...... چرامادرت اجازه داد بابات بزنتت؟؟؟؟!! چراانمیبرتت دکتر؟؟؟ خدای من... چراوقتی نمیتونن مادری کننن بچه دارمیشن

وای مجردی؟؟ اونوخ مادرت میگه حامله ای؟؟؟!!!!!چرابابات زد توشکمت؟؟!! وای...... چرامادرت اجازه داد باب ...

منم شاخ دراوردم

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

وای مجردی؟؟ اونوخ مادرت میگه حامله ای؟؟؟!!!!!چرابابات زد توشکمت؟؟!! وای...... چرامادرت اجازه داد باب ...

من سرما بخورم مامانم میاد بالاسرم میگه حامله ای🫥🫥🫥🫥از دستش میخام گریه کنم

بابام دیه الکی بهونه اینکه ساعت ۱ چرا گوشی دستمه چرا نماز نمیخونم چرا اهنگ گوش میدم

مامانم خودش بدتر ع بابام میترسه

ینی اینجوریم ک نفس میکشم هر دو طرف تخمدانام انگار درد میکنه

میبره ولی قبلش هزاااار بار ادمو میچزونه

قبلنا فقط گیر میداد میبرمت دکتر میگم چکت کنه

هعییی الان بغضی شدم

چیزی نیس یا هورمونات به هم ریخته یا دوره پراسترسی داشتی بری دکتر از نگرانی درمیای،البته قرصهای ضدبار ...

نبابا قرص ضد بارداری چرا استفاده کنم

اره بخدا فکر و ذکرم شده این نمیتونم درس بخونم