2777
2789
عنوان

دکلره مو

78 بازدید | 4 پست

بچها من تاحالا موهامو رنگ نکردم موهامم اکثرا خشک و وزه 

حالا تصمیم گرفتم یکبار رنگ کنم بالیاژ کسایی که تجربه دارن آیا ممکنه بعدا موهام ازبین بره و بدتر بشه 

اگه بزارم چه محصولی استفاده کنم که ار کارم پشیمون نشم 

یا اصلا بزارم یا نه 😅😂

اگه پیش ارایشگر خوب و ماهر انجام بدی نه نمیسوزه چون تو زمانش مواد دکلره رو پاک میکنن و اینکه از مواد ضد اسیب اسمشو دقیقا نمیدونم تو دکلره و رنگ استفاده میکنن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اگه پیش ارایشگر خوب و ماهر انجام بدی نه نمیسوزه چون تو زمانش مواد دکلره رو پاک میکنن و اینکه از مواد ...

هزارتا ارایشگاه پیدا کردم و چندتا بینشون انتخاب کردم ولی انقدر بهم گفتن بعدش پشیمون میشی موهات داغون میشه وز میشه رنگش فقط دوماهه  اصلا دلهره گرفتم منصرف شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزارتا ارایشگاه پیدا کردم و چندتا بینشون انتخاب کردم ولی انقدر بهم گفتن بعدش پشیمون میشی موهات داغون ...

با خود ارایشگر مشورت بکن و ازشون تضمین بگیر بنظرم قشنگ بشه

من قبلا بالیاژ و امبره و سامبره انجام دادم امبره بنظرم بهتر بود 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻