2777
2789

تا حالا همچین موردی هرگز نداشتم ۲۸سالمه،یکی هست ۲ ساله همو میشناسیم من ازش خوشم میومد ما فقط گهگاهی باهم حرف میزنیم حتی پارسال بهم گفت خوشم میاد ازت ولی ارتباط ما هیچ وقت مثل دوست پسر دوست دختر نشد فقط دوست معمولی همیم ، تا الان که داره ۲ سال میشه بنظرتون هیچ راه حلی نیست جدی بشه ارتباطمون دیگه کلافه شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خودش بخواد که قدم بزاره .البته اگه واکنشی و حرفی ندیدی ازش جوونیتو هدرش نده

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

جوونیمو هدر ندادم من فقط دلم میخواست باهاش ازدواج کنم کیس خوبیه

ازش سوال کردی ؟؟ شرایطش چطوره؟؟

شاید تو این سن قصد ازدواج نداره

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

جوونیمو هدر ندادم من فقط دلم میخواست باهاش ازدواج کنم کیس خوبیه

خب عزیز شماهم یه قدمی بردار حالا که عین دوست هستید کلیپی چیزی بفرست بگو دیدی چه قشنگه و یا عکس لباسی چیزی بگو بین انتخاب این دو رنگ موندم و این حرفا یواش یواش یخش آب میشه وارد آشنایی و پیشنهاد دادنای بعدیش میشه نیتشم میبینی حالا اگه خودش جلو نیومده بود که نمی‌رفتم سمتش اوکی بود ولی واقعا چیزی به اسم دوست معمولی دختر و پسر اونم تو ایران معنی نداره کاملا یا با نیته حالا یا خیر یا هرچی یا وقت کشی