2777
2789
عنوان

زده به سرم حفظ قرآن رو شروع کنم

152 بازدید | 26 پست

خیلی دلم میخواد ،،اینکه قبلا دوران ابتدایی حفظ میکردم و جز سی رو حفظ کردم ولی کلاس ششم شوهر دادنم و آنقدر مشکلات پیش اومد که نتونستم حفظ کنم و اون چیزی که حفظ بودم هم یادم رفت الان عذاب وجدان دارم 

کسی تجربه ای داره که چجوری شروع کنم و اصولش چیه برای حفظ کل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قرآن میخونم آروم میشم درگیر افسردگی و انجماد عملکردی ام منم

انجماد عملکردی؟رامبد؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اگه قبلا تجربش رو داشتید پس حتما میدونید شیرین ترین حسیه که میشه داشت واقعا

با یه کلاس خوب به صورت منظم اگه پیش برید خیلی بهتره

هم کمک کنندس هم ایجاد انگیزه

فقط باید مداومت هر روزه داشت ، بسته به فرصتی که دارید هرچقدر دوست داشتید میتونید در روز حفظ کنید حتی ۱ خط

فقط مهم اینه ادامه دار و منظم باشه تا نتیجه بگیرید 

انجماد عملکردی؟رامبد؟

رامبد؟؟ .‌😂متوجه نشدم 

من اینطوری ام که صبح تا غروب ممکنه تو ذهنم آنقدر حرف بزنم و کارهامون ذهنی انجام بدم غروب میشه میبینم عین گوشت یخ زده هنوز همون جایی ام که صبح بودم و الان غروبه و قراره شوهرم بیاد و من کاری نکردم

شوهر من از بچگی حفظ کرده فککنم سوم دبستان همشو دیگه حفظ بوده ولی خیلی خوبه واسه هر چیزی یه آیه سریع ...

اره تو سن پایین مغز گنجایشش بیشتره و راحت تر میشه حفظ شد .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌امیدوارم خدا کمکم کنه

اگه قبلا تجربش رو داشتید پس حتما میدونید شیرین ترین حسیه که میشه داشت واقعابا یه کلاس خوب به صورت من ...

طرح های زیادی هستن مثل طرح یکساله که دوستان گفتن

یا طرح دوساله ،سه ساله و....

گفتم بسته به فرصتی که دارید انتخاب کنید که بهتون فشار هم نیاد باعث بشه رها کنید 

طرح یکساله روزی ۲صفحه حفظ میکنن فشردست 

طرح ۲ ساله روزی ۱ صفحه حفظ میشه و طرحای دیگه هم روزانه کمتر حفظ میکنن