2821
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭

82 بازدید | 6 پست

شماها چقدر زمان میبره کاره جدیدیو یاد بگیرید توی محل کارتون مصلا صندوق داری فروشندگی؟

من الان دو روزه دارم میرم یه سوپر مارکتی کار میکنم کارش صندوق داریه پشت سیستم 

یکمی را افتادم ولی هول میشم بلد نیستم مسلط که نیستم هیچ هولم میشم یکمی بهتر شدم نسبت به روز اولو دوم حالا برگشت گفت برو برای روز دیگه خبر میدم بهت بیای یا نیای😔😔

کارشم پشت سیستم زیاد واسم راحت نبود هیچ آشنایی نداشتم 

خب چیکار کنم یکی خیلی تیزو باهوشه یکیم معمولی 

خب شماها بگید چقدر زمان میبره برید محل کار جدید کارو یاد بگیرید؟

به خودت بگو هر کس برای یه کاری ساخته شده. بعدم همه میتونن تو هر کاری موفق باشن، فقط وقتی که تمرین کنن. منم طول مبکشه تا به محیط عادت کنم چون آدم جزئی نگری هستم و معمولا کسی جزئیات رو توضیح نمیده ولی وقتی یه مدت میگذره، میتونم از پسش بربیام. مطمئن باش تو هم همینی. از پسش برمیای. اینجا نشد یه چای دیگه

به خودت بگو هر کس برای یه کاری ساخته شده. بعدم همه میتونن تو هر کاری موفق باشن، فقط وقتی که تمرین کن ...

ممنونم🥺😔

آخه حرصم میگیره روزه دوم کارم بود یکم دیگه اجازه می‌داد اگر نتونستم اونوقت میگفت برو بخدا بزور این کارو پیدا کردم 

آبروم جلوی خانوادم رفت روم نشد اینجوری بهشون بگم یه چیز دیگه ایی گفتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ممنونم🥺😔آخه حرصم میگیره روزه دوم کارم بود یکم دیگه اجازه می‌داد اگر نتونستم اونوقت میگفت برو بخدا ...

خودت رو ناراحت نکن. باور کن یه جای دیگه یا شاید یه کار دیگه قراره بهت ثابت کنه اینجا جای خوبی نبوده. کار خوبی کردی به بقیه نگفتی. یه کم صبر کنی، باور کن درها باز میشه به روت

خودت رو ناراحت نکن. باور کن یه جای دیگه یا شاید یه کار دیگه قراره بهت ثابت کنه اینجا جای خوبی نبوده. ...

ممنونم خدا کنه همینطوری باشه 

خیلی اعصابم بهم ریخته حس پوچی بی خاصیت بودن دارم