2777
2789

پسرم ۵سالشه اینقدر حرف بد میزنه همه چی میگه😣😣هرچی هم دعواش میکنیم انگار نه انگار خیلی اعصابم خورده، حالا خانواده من یه شهر دیگن دیر به دیر همو میبینیم تا اونا رو میبینه جَو گیر میشه حرف بد میزنه فوش میده😑خانواده منم خیلی حساسن اعصابشون خورد میشه همش به من میگن چرا این اینجوریه دوتا سیلی که بخوره آدم میشه😔اما خانواده شوهرم هیچ کاری ندارن میگن از سرش می‌ره ولش کن بخدا خسته شدم، نمی‌دونم چطور همه حرفهای بد رو قشنگ یاد میگیره😣😣اصلا از کجا می‌دونه این حرف چه حرفیه😑😑😑بچه های شما هم همینطورن؟؟؟

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عززیزم جلو بچه تا ی حرفی نزنی نمیگه..

شما تو خونه از این کلمات استفاده کردید که یاد گرفته دیگه

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اگ نمیره بیرون برا بازی 

حتما از شما یا پدرش ایاد میگیره دیگ کس دیگ ای نیس

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ما بچه خواهرم دقیقا همین طور بود می رفت بازی با هم سن های خودش یاد گرفت بود خواهرم فلفل رو آورد ولی فقط در حد نشون دادن و ترسوندن گفت حرف زشت زدی فلفل دیگه حرف زشت نزد اسم فلفل هم که میومد دیگه نمی گفت

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ن اجازه ندارن

میگم خدا بدش میاد فهر میکنه باهات حرف بدشونم بیشعوره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️