2777
2789
عنوان

معجزه

149 بازدید | 19 پست

دقیقا دوسال پیش همین موقعها یه بلای خانمان سوز نازل شد به زندگی ما. طوریکه اگه داغ تک تک عزیزام رو میدیدم برام راحت‌تر بود. 

میگفتم خدایا کاش تمام دار و ندارم تو آتیش میسوخت ولی این اتفاق ، نه. 

حالا اون ماجرا چی بود سربسته بگم ،آبرو، آبروی پدر و مادر پیر و آبروداری که یه محل قسم میخوردن به اسمشون. و سر این ماجرا خواهرم در حال طلاق بود و شوهرش به هیییییچچچچچچ وجه کوتاه نمیومد.

ولی قول شرف داد که هیچوقت آبروی خاهرم رو نمیبره و به کسی نمیگه جریان چی بوده و حتی گفت اگه مردم علت طلاق پرسیدن اصلا شما برید به همه بگید مرده دست بزن داشت خیانتکار بود و و و 

خواب و خوراکم شده بود گریه و زاری و التماس به خدا ، والله کمرم خم شده بود و نمیتونستم راست بایستم. انگار یه تیکه زغال انداخته باشن سر دلم ، دلم میخاست آب یخ بریزم رو خودم تا آتیش وجودم خاموش بشه .تک تک این توصیفات واقعیه و اغراقی داخلش نیست و من تمامشون رو با جون و دل احساس میکردم. بتنهایی این غم رو با خودم میکشیدم صبح تا ظهر گریه میکردم عصر که شوهرم از سرکار میومد تظاهر میکردم که همه چی عادیه. فقط من و پدر و مادرم خبر داشتیم و به هیچ یک از اعضای دیگه خونوادم علت اصلی رو نگفتیم. 

خلاصه بگم که اون روزای سخت تا دوسال ادامه پیدا کرد . شوهر خواهرم طلاق خواهرم رو داد. یکسال و نیم با فلاکت زندگی کرد. روزای فوق‌العاده سختی رو گذروندیم تاپیکهای زیادی زدم همینجا راجع بهش.  

و الان بعد دوسال اومدم بگم معجزه‌ی خدا رو دیدم خواهرم رو که مثل سگ از کارش پشیمون بود بخشید و  الان سر خونه زندگیشه هرچند مثل قبل زندگیش نخواهدبود ، ولی همینکه دخترشون آواره نشد ، آبرومون ریخته نشد، خواهرم آواره نشد . خودش تا ابد جای شکر داره.  همه فکر میکنن مقصر شوهرخواهرم بوده و خیانت کرده درحالیکه برعکس... 

دو کلوم حرف باقیمونده 

خدا خیلیییی بزرگه هیچوقت ناامید نشید 

دوم شوهر خواهرم خیلی مرد بود  

امروز جایی بودم یه نفر فت راسته میگن شوهرخواهرت به خواهرت خیانت کرده؟ گفتم نه 

گفت حتما چیزی هست که مردم میگن 

و من فقط سکوت کردم 

فکر نمیکردم یه زمان خوشحال بشم ازینکه این حرف رو بشنوم و چیز دیگه‌ای نشنوم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلو داشتم درحالی که من کاره اشتباهی کردم

شوهرم چن وقت درگیر بود و همیشه دعوا و اینجور داستانا

ولی به غیره خانواده خودم به کسی نگفت

همیشه ام‌میگه هیم وقت راضی به طلاق نمیشم دوست ندارم کلی حرف بیاد سره خونواده هامون و ابرومون بره به هر دلیلی

الانم خوبیم خداروشکر ولی خب مرده دیگهه هرزگاهی فکر و خیال میاد سمتش ولی با این حال در حقم مردونگی کرد دمش گرم

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

منم همین مشکلو داشتم درحالی که من کاره اشتباهی کردمشوهرم چن وقت درگیر بود و همیشه دعوا و اینجور داست ...

خوشحالم برات خدا خیرش بده امیدوارم همیشه دلت خوش باشه و خواهش میکنم دیگه هیچ وقتتتت اون کار رو تکرار نکن

چون میدونم که از بچگی بوده درست مثل خواهرم . 

عزیزم خداروشکر❤️ 

ولی به نظرم مساله رو خییییلی توی ذهنتون بزرگ کرده بودین .میلیون ها مرد خیانت میکنن و همه جا هم پخش میشه و طلاق هم میگیرن ولی نه کک خودشون میگزه و براشون مهمه نه برای خانواده هاشون مساله ی مهمیه...

البته اگه بقیه دلیل طلاق رو می‌فهمیدن خیلی زشت بودها ولی اگر نمی فهمیدن دیگه در این حد فاجعه نبود!

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )