2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
عزیزم خداروشکر❤️ ولی به نظرم مساله رو خییییلی توی ذهنتون بزرگ کرده بودین .میلیون ها مرد خیانت میکنن ...

مهرآبان جان برو تاپیکم رو ببین چندوقت پیش دنبالت میگشتم خوبی دختر 

دخترگلت خوبه 

نه عزیزم خیلی مساله بزرگی بود مثل اینکه درست متوجه نشدی خواهرم خیانت کرده بود. واقعا برا خانواده ما خیلی مهم بود. درحدیکه بهت بگم اگه داداشام متوجه میشدن یا خاهرم رو میکشتن یا خودشون رو ازین ننگ 

وای مردا چقد خوب شدن

مردا خوب نشدن ... اگه خودشون خیانت کرده بودن شاید مثل آب خوردن طلاق میدادن ولی چون وقتی زنشون خیانت کنه انگار همه ی ابهت و مردونگی و غرورشون زیر سوال میره معمولا موضوع رو سربسته نگه می‌دارند و زندگی میکنن. البته مردایی که نگاه و حرفای مردم براشون خیلی مهمه...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم برات خدا خیرش بده امیدوارم همیشه دلت خوش باشه و خواهش میکنم دیگه هیچ وقتتتت اون کار رو تکرار ...

قربونت

آره دیگه هیج وقت انجام نخواهم داد

یه روزی هم دنیا به سازِ ما میرقصه‌‌‌‌‌

حالا منی ک هیچ خطایی ندلشتم شوهرم چ تهمت هایی بهم زد همه حا ابرومو برد ب دروغ گفت خیانت کردم و حتی بچه ماله خودش نیست و من با چند نفر بودم و مچمو گرفته چ وصله هایی چسبوند چقد عذاب کشیدم از تهمتاش چقد ناراحتی عصاب استرس و اضطراب گرفتم هیچوقت حلالش نمیکنم ب خودشم گفتم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
مهرآبان جان برو تاپیکم رو ببین چندوقت پیش دنبالت میگشتم خوبی دختر دخترگلت خوبه نه عزیزم خیلی مساله ب ...

عزیزم مرررسی که به یادم بودین❤️🤍😍

الان دیدم خوشحال شدم🥺😅🥰🤩

درسته عزیزم من اشتباه متوجه شدم انگار . فکر کردم به خاطر طلاق فقط اینجوری بهم ریخته بودین🤦‍♀️🙈

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )