2777
2789
عنوان

خدا چقدر بخشندست بنظرتون🖤😔

93 بازدید | 14 پست

یکسالی هست توبه کردم بابت گذشتم

نپرسین که چی بود فقط بدونین توبه کردم

تا قبل توبه برام مهم نبود

از وقتی توبه کردم عذاب وجدان داره از بین میبره منو

افسردگیم پیشرفته تر شده

همش گذشتم یادم میاد

میگم من سزاوار زندگی نیستم

من لیاقت هیچیو ندارم

میدونم تااخر عمرمم توبمو نمیشکنم چون کم عذاب نکشیدم

همش میگم خدایا من به تو پناه اوردم من کسیو نداشتم از بیکسیم بود خودت پناهم باش

بنظرتون خدا منو بخشیده

ضامن زندگیم شده😔

کاش یه نشونه ای بهم میداد این عذاب وجدانم تموم میشد

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی خیلی 

دقیقا من الان داشتم اشک می ریختم و میگفتم خدایا شکرت تو چقدر بزرگی چقدر بخشننده ای

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

قطعا اگر توبه واقعی باشه گناه بخشیده میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خیلی خیلی خیلی دقیقا من الان داشتم اشک می ریختم و میگفتم خدایا شکرت تو چقدر بزرگی چقدر بخشننده ای

یعنی منو بخشید

گاهی اوقات میگم خودش خواسته برگردی سمتش

من هیچوقت خدارو فراموش نمیکردم یه چندسالی شده بود دلم سنگ بود اصلا کاری به کارش نداشتم فراموشش کرده بودم

💍♥️

منم مثل تو ،توبه کردم خیلی خیلی زیاد پشیمونم ‌....اصلا بعضی وقتا خودبه خود اشکم میاد ، وقتایی که حرم میرم مسجدمیرم روضه گوش میدم ناخوداگاه اشک میریزم دلشکسته شدم ...عذاب وجدان اذیتم میکنه

منم مثل تو ،توبه کردم خیلی خیلی زیاد پشیمونم ‌....اصلا بعضی وقتا خودبه خود اشکم میاد ، وقتایی که حرم ...

منم تو ماشین میشینم گریه میکنم

تو خونه گریه میکنم

کلا دلم پره

💍♥️

خدا خیلی خیلی بخشنده و مهربونه....این نشونه ها خودش داره میگه خدا بخشیدتت....خدا توبه کننده هارو خیلی دوست داره...نماز بخون قرآن بخون.....انشالله ازت میگذره...برا منم دعا کن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
یعنی منو بخشیدگاهی اوقات میگم خودش خواسته برگردی سمتشمن هیچوقت خدارو فراموش نمیکردم یه چندسالی شده ب ...

بله خدا خیلی مهربونه خیلی بزرگه بیشتر از اونی که فکرشو بکنی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یعنی منو بخشیدگاهی اوقات میگم خودش خواسته برگردی سمتشمن هیچوقت خدارو فراموش نمیکردم یه چندسالی شده ب ...

از مادر مهربونتره🥹❤️ و بسیار بخشنده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

خدا اگه دوست نداشت تو رو به حال خودت رها میکرد تا ته تو گناه فرو بری....اما همین که به خودت اومدی و ترک گناه کردی یعنی بخشیدتت....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
منم تو ماشین میشینم گریه میکنمتو خونه گریه میکنمکلا دلم پره

ناامیدی بدن ین گناهه ....مطمئن باش خدا میبخشه ...  گناه هرچقدر بزرگ باشه ولی خدا از گناهای بنده هاش بزرگتره....شاید این شر باعث خیر و عاقبت بخیریمون بشه ....اگر این تجربه ی تلخ نبود ،هیچ وقت به سمت خدانمیومدیم ....ولی خب روح خودمون آسیب دیده شکننده شده به خاطرگناه ....این سخت و جبرانش سخته وگرنه مطمئنم خدابخشندس