امروز خواهر شوهرم زنگ زد به شوهرم گفت بیاید باهم بریم ویلای ما شوهرمم قبول کرد منو شوهرمومادرشوهرمو خواهرشوهرمو شوهرش بودیم همه رفتیم داخل ویلا وسایلمونو بذاریم که یدفعه دیدم خواهرشوهرمو شوهرم نیستن قشنگ نیم ساعت طول کشیدبعد که اومدن خواهرشوهرم با خنده میگفت این..اسم شوهرمو آورد انقد شکلک درآورده نمیدونی مامان کلی عکس گرفتیم بیا ببین،الان من حق ندارم ناراحت بشم؟حالا نخواستم کوفت کسی کنم اصلا به روی خودم نیاوردم اما واقعا نمیفهمم یعنی چی؟بعد به شوهرم میگم چرا شکلک درآوردی موقع عکس میگه نه شکلک در نیاوردم میگم خواهرت میگه،میگه نه تو اشتباه شنیدی بازم چیزی نگفتم گفتم ولشکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موضوع شکلک نیس موضوع دروغشه موضوع اینه که میخواد لج منو دربیاره منو دعوت کرده خونش میخواد محل نده نم ...
خب استارتر نظر من اینه شما بیش از حد به جژئیات دقت میکنید و به هر چیزی با جبهه گیری و گارد دارید نگا میکنید و وقتی خودتو میشناسی نباید میرفتی و دعوتشونو نباید قبول میکردی
کاملا از صحبتتون مشخصه جقد به جزئیات توجه دارید و خودتونو ازار میدید
بابا چرا انقد جبهه گرفتید بعضی وقتا تازه عروسا توقع دارن شوهرشون هر جا میره اونارو هم ببره اونم وقتی که میرن تفریح که خیلی بیشتر براشون اهمیت پیدا میکنه خب این بنده خدا هم شاید توقع داشته حداقل بهش میگفتن با هم میرفتن عکاسی و بهشون خوش میگذشته
جرا فک میکنی دروغ گفته؟شاید اشتباه شنیدیتعادف داری اصلا خب بپرس با خنده بگو چه شکلکایی درمیاورد که ز ...
به خدا اصلا شکلک درآوردنش مهم نیس عکسو ناراحت شدم ولی شکلکو نه،ازاین ناراحتم که چرا دروغ میگه که لج منو دربیاره خیلی کارا میکنه،من الان اینجا مهمونشم مگه نخورده غذام چرا الان پشتشو کرده بع من نشسته یا چرا حرف نمیزنه خب اصلا چرا مارودعوت کرده
الان دقیقا از چی ناراحتی؟ اگه به خاطر شکلک در اوردنه ببخشید چقدر یوبسی طرف اومده خوش بگذرونه ناراحتی ...
ببینید موضوع شکلک نیس موضوع دروغگویی خواهرشه،موضوع اینه که میخواد لج منو در بیاره همین الان ۲بار اومدم با شوهرم حرف بزنم همش وسط حرفم حرف میزنه،منم کلا سکوت کردم،الان شما کسی رو دعوت کنی خونت پشتتو میکنی بهش میشینی محلش نمیدی؟