2777
2789
عنوان

از یه چیزی ناراحتم بیاید بگید حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 77 پست
نه واسه دروغ گفتن خواهزشوهرم،واسه اینکه شوهرم به من نگفت بیا بریم عکس بگیریم،بعدشم زمستونه هوا سرده ...

حالا دوست داشتن تو زمستون و با درخت خشک عکس یادگاری بگیرند واقعا این حد حساس بودن عجیبه! 

خودت می گی زمستون عکس گرفتن نداره از اون طرف می گی چرا منو نبردن!

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ول کن خودت رو درگیر نکرد اون قدر برا هم شکلک در بیارن تو هم تفریحات خودت رو بکن برو لذت دیدن گل و گی ...

موضوع شکلک نیس موضوع دروغشه موضوع اینه که میخواد لج منو دربیاره منو دعوت کرده خونش میخواد محل نده نمیفهمم واقعا،خب چرا دعوت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا باید تنها بره؟چرا با همسرش نره خب؟

نمی گیم تنها بره ولی آنقدر هم زن نباید بچسبه به شوهرش و آویزون توجه باشه! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

موضوع شکلک نیس موضوع دروغشه موضوع اینه که میخواد لج منو دربیاره منو دعوت کرده خونش میخواد محل نده نم ...

خب استارتر نظر من اینه شما بیش از حد به جژئیات دقت میکنید و به هر چیزی با جبهه گیری و گارد دارید نگا میکنید و وقتی خودتو میشناسی نباید میرفتی و دعوتشونو نباید قبول میکردی

کاملا از صحبتتون مشخصه جقد به جزئیات توجه دارید و خودتونو ازار میدید

بابا چرا انقد جبهه گرفتید بعضی وقتا تازه عروسا توقع دارن شوهرشون هر جا میره اونارو هم ببره اونم وقتی که میرن تفریح که خیلی بیشتر براشون اهمیت پیدا میکنه خب این بنده خدا هم شاید توقع داشته حداقل بهش میگفتن با هم میرفتن عکاسی و بهشون خوش میگذشته

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

جرا فک میکنی دروغ گفته؟شاید اشتباه شنیدیتعادف داری اصلا خب بپرس با خنده بگو چه شکلکایی درمیاورد که ز ...

به خدا اصلا شکلک درآوردنش مهم نیس عکسو ناراحت شدم ولی شکلکو نه،ازاین ناراحتم که چرا دروغ میگه که لج منو دربیاره خیلی کارا میکنه،من الان اینجا مهمونشم مگه نخورده غذام چرا الان پشتشو کرده بع من نشسته یا چرا حرف نمیزنه خب اصلا چرا مارودعوت کرده

هميشه تا خواهرش رو ميبينه كلا شما رو يادش ميره؟ چون فقط با اين يك اتفاق نبايد اينقدر ناراحت ميشدي

منو یادش نمیره میخواد بیاد سمت من خواهرش نمیذاره همش حرف میزنه باهاش کارایی میکنه که دعوامون بشه

به خدا اصلا شکلک درآوردنش مهم نیس عکسو ناراحت شدم ولی شکلکو نه،ازاین ناراحتم که چرا دروغ میگه که لج ...

اصلا مهم نباشه با شوهرت انقد بگو بخند خوش بگذرون از چشاتون اشک بیاد

توئم اونو محل نده، با شوهرت و مادرشوهرت حرف بزن شاید شوهرت واقعا شکلک درآورده اصلا به دروغ بگه، حرص ...

شوهرم اصلا دروغ نمیگه نهایت میگه آره این کارو کردم دلم خواسته،آره منم محلش نمیدم عین خودش

الان دقیقا از چی ناراحتی؟ اگه به خاطر شکلک در اوردنه ببخشید چقدر یوبسی طرف اومده خوش بگذرونه ناراحتی ...

ببینید موضوع شکلک نیس موضوع دروغگویی خواهرشه،موضوع اینه که میخواد لج منو در بیاره همین الان ۲بار اومدم با شوهرم حرف بزنم همش وسط حرفم حرف میزنه،منم کلا سکوت کردم،الان شما کسی رو دعوت کنی خونت پشتتو میکنی بهش میشینی محلش نمیدی؟