2777
2789
عنوان

از یه چیزی ناراحتم بیاید بگید حق دارم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 77 پست
متوجه نشدم آخه چرا باید ناراحت شی ؟ خواهر برادرن دیگه تازه نامزد کردین؟

خب الان چرا منو محل نمیده؟چرا گفته بیایم ویلاشون چه طرز مهمون نوازیه؟چرا به دروغ میگه شوهرم شکلک درآورده؟حس میکنم فقط میخواد لج منو دربیاره،نه خیلی وقته ازدواج کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر شکلک در اوردن شوهرت ناراحت شدی؟

نه واسه دروغ گفتن خواهزشوهرم،واسه اینکه شوهرم به من نگفت بیا بریم عکس بگیریم،بعدشم زمستونه هوا سرده درختا خشکه آخه چه عکسی چه منظره ای معلومه مرض داره

خب الان چرا منو محل نمیده؟چرا گفته بیایم ویلاشون چه طرز مهمون نوازیه؟چرا به دروغ میگه شوهرم شکلک درآ ...

جرا فک میکنی دروغ گفته؟شاید اشتباه شنیدی

تعادف داری اصلا خب بپرس با خنده بگو چه شکلکایی درمیاورد که زده زیرش میگه شکلگ درنمیاوردم روش نمیشه بگه.به خنده پیش شوهرتم بگو

اخه اصلا شکلک دربیاره یا نه واقعا اهمیتشو من نمیفهمم که اصلا چرا از شوهرت پرسیدی که چرا شکلک درمیاوردی؟جدی میپرسما😄

نه واسه دروغ گفتن خواهزشوهرم،واسه اینکه شوهرم به من نگفت بیا بریم عکس بگیریم،بعدشم زمستونه هوا سرده ...

مردا کلا خول و چلن زیاد توجه نکن و جدیش نگیر اینجوری پیر میشی

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

الانم نشسته مثلا میخواد منو محل نده من که اندازه عدسم برام مهم نیس کاراش ولی واقعا نمیفهمم چه دردی د ...

دیگه شوخی های خواهر برادری هست آنقدر همدیگه رو کنترل نکنید مگه شوهر بچه ۸ ساله است که درست و غلط می خواهی یادش بدی

من که از خواهرشوهرم خوشم نمیاد ولی تو این روابطشان دخالت نمی کنم همین طور که خوشم نمیاد شوهرم تو رابطه من و داداشم دخالت کنه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خب الان چرا منو محل نمیده؟چرا گفته بیایم ویلاشون چه طرز مهمون نوازیه؟چرا به دروغ میگه شوهرم شکلک درآ ...

توئم اونو محل نده، با شوهرت و مادرشوهرت حرف بزن 

شاید شوهرت واقعا شکلک درآورده 

اصلا به دروغ بگه، حرص خوردن نداره که 

اهمیت ندی دست برمیداره از کاراش

نه واسه دروغ گفتن خواهزشوهرم،واسه اینکه شوهرم به من نگفت بیا بریم عکس بگیریم،بعدشم زمستونه هوا سرده ...

با خواهرشوهرت انقد چپید اصلا چرا قبول کردی باهاشون بری سفر؟خیلی اخه دنبال داستانی

چرا شکلک دراورد چرا گفت درنیاورده چرا عکس گرفتن چرا با من عکس نگرفتن وای سر تماااام جزئیات گیری