2777
2789
عنوان

چطوری دست آقای شوهر رو کنم.😒.راهکار بی نقص بدین🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 150 پست

ببند به پات جوری که ببینه بد حالشو بیار سره جاش

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

اگه میخوایی طلاق بگیری ب همه بگو بی ابروش کن اگه هم نه ارزش نداره چون خودتم کوچیک میشی

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یجوری میگی دستشو رو کنم انگار دوس پسرته

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

اینم میپیچونه من ساعت پیدا کردم تابلو منو میچوند

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
برنامه ریکاوری عکس بریز تو گوشیش اگه عکسی انداخته باشه یا سیو کرده قبلا ولی پاک کرده میاد  دوبا ...

منم میخوام از کجا دانلود کنم؟ پولی یا دانلود کنم.

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز