2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماسک زغالی رو گفتم🤔

بلک ماسک ،،همه جا یه نوعه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
عاغا من یه سوال دارم  اکثرا نوشتن ضد آفتاب و رز لب . مگه ضد آفتاب لوازم آرایشی حساب میشه ؟ یع ...

آره درست میگی ضد آفتاب آرایشی نیست برای محافظت از پوست ه. ولی بعضی ضد آفتاب ها که رنگی هستند میتونه جای کرم پودر رو بگیره. البته بعضی کرم پودرها هم مواد ضد آفتاب دارن.

چون ضد آفتاب رنگی میزنین میگین زشت میشم . چون مجبوری همه صورت رو بزنی و خب همه صورتت کاملا یک رنگ و در نتیجه بی روح میشه .

من ضد آفتاب بیرنگ میزنم رو لب ها هم میزنم و بد نمیشه. اصلا قیافه م عوض نمیشه.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
طريق استفاده اش چطوريه واقعاً جوش هاي سرسياه روي بيني رو ميبره؟

اینم خوبه ،اصلاح باشمع هم خوبه .

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اصلاح با شمع پوست رو چروک نمیکنه؟ من چند بارکردم مامانم دعوام کرد 😐

ماهی دوبار طوریش نمیشه😊

چراعکس لودنمیشه😒میخواستم ازپشتش واست بذارم