2777
2789
ازلوازم ارایشی خریدم من . ببین من پوستم یه کوچولو خشک هست مخصوصاالان ک زمستونه،،،ارایشگرم بهم گفت هف ...

واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟

ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟

اخه دخترعمم گرفته بود ولی راضی نبود

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
اوایل خوانوادش دوس داشتن من آرایش کنم بعد شوهرم براشون توضیح داد که من دوس ندارم الانم کنار اومدن ...

منم شوهرم دوست نداره,اما فقط واسه مهمونی ی رژ و ریمل میزنم,همونشم اقای شوهر کلی غر میزنه بهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا تقویت موی ابرو چی داری؟

خرگوشک وروغن بلفارول،،،پارسال چهل روز استفاده کردم خیلیییی خوب شده بود(اماتاچهل روز ارایشگاه نرفتما😥)اگه بتونی تحمل کنی عالیه.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چون دخترای دانشجوی ایران طی چهار سال هیجی نشن یه آرایشگر ماهر میشن😁😁😁

حالا دوستان يه توصيه دوستانه دارم اگه دوست ارايشگري اينجا هست يا از اشناهاتونه سريع بد برداشت نكنيد توصيه اي كه ميخوام بگم اينه واسه پاكسازي پوست و كلاً هركاري كه واسه پوستتون ميخوايد انجام بديد فقققققط بريد پيش دكتر ، معمولاً بيشتر ارايشگاهها دارن اينكارو انجام ميدن ولي مدرك معتبر يا تسلط و شناخت خوبي تو اين زمينه ندارن بااخره دكتر پوشت دكتره بيشتر ميشه بهش اعتماد كرد... چندتا از دوستام رفتن ارايشگاههاي خوب و شناخته شده ولي پوستشون افتضاح كه شد تازه واسه هزينه هاي دكتر حسابي دستشون بند شد...

خيلي خوبه  واسه عزوسيا ارايشگاه نميري؟

اگه عروسی خانواده نزدیک باشه( خواهر و برادر) میرم فقط

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عاغا من یه سوال دارم 

اکثرا نوشتن ضد آفتاب و رز لب . مگه ضد آفتاب لوازم آرایشی حساب میشه ؟

یعنی شما ضد آفتاب می زنید خوشگلتر میشید ؟ پس چرا من ضد آفتاب میزنم زشت میشم ؟ مجبورم کلی روش آرایش کنم که تازه به حالت عادی خودم برگردم 

در ضمن ضد آفتاب رنگی هم میزنم ولی باز هم خیلی قیافم بد میشه

راستش واقعا حرفت درسته👍 امروز داشتم به دوستم میگفتم سریال friendsرو ببین ده ساله رنگ موهاشونو عوض ن ...

اي بابا اون وريا تو هرچيزي با ما فرق دارن و اعتماد به نفسشون عاليه

الان ما و عربا و هنديا بيشترين هزينه رو واسه خريد لوازم ارايشي داريم ميديم

واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟ ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟ اخه دخترعمم گرفته بود ولی را ...

BioوREBORN عالیه .من هلوش رودارم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟ ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟ اخه دخترعمم گرفته بود ولی را ...

قبلش بخورگرم هم  استفاده کن ،،،چون منافذپوستت بازمیشه وبهترجواب میگیری. بعد ده دیقه هم برو بااب ولرم بشور وصورتتو با پنبه ک روش دوقطره گلاب زدی خشک کن .