2777
2789
ازلوازم ارایشی خریدم من . ببین من پوستم یه کوچولو خشک هست مخصوصاالان ک زمستونه،،،ارایشگرم بهم گفت هف ...

واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟

ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟

اخه دخترعمم گرفته بود ولی راضی نبود

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
اوایل خوانوادش دوس داشتن من آرایش کنم بعد شوهرم براشون توضیح داد که من دوس ندارم الانم کنار اومدن ...

منم شوهرم دوست نداره,اما فقط واسه مهمونی ی رژ و ریمل میزنم,همونشم اقای شوهر کلی غر میزنه بهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا تقویت موی ابرو چی داری؟

خرگوشک وروغن بلفارول،،،پارسال چهل روز استفاده کردم خیلیییی خوب شده بود(اماتاچهل روز ارایشگاه نرفتما😥)اگه بتونی تحمل کنی عالیه.

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
چون دخترای دانشجوی ایران طی چهار سال هیجی نشن یه آرایشگر ماهر میشن😁😁😁

حالا دوستان يه توصيه دوستانه دارم اگه دوست ارايشگري اينجا هست يا از اشناهاتونه سريع بد برداشت نكنيد توصيه اي كه ميخوام بگم اينه واسه پاكسازي پوست و كلاً هركاري كه واسه پوستتون ميخوايد انجام بديد فقققققط بريد پيش دكتر ، معمولاً بيشتر ارايشگاهها دارن اينكارو انجام ميدن ولي مدرك معتبر يا تسلط و شناخت خوبي تو اين زمينه ندارن بااخره دكتر پوشت دكتره بيشتر ميشه بهش اعتماد كرد... چندتا از دوستام رفتن ارايشگاههاي خوب و شناخته شده ولي پوستشون افتضاح كه شد تازه واسه هزينه هاي دكتر حسابي دستشون بند شد...

خيلي خوبه  واسه عزوسيا ارايشگاه نميري؟

اگه عروسی خانواده نزدیک باشه( خواهر و برادر) میرم فقط

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

عاغا من یه سوال دارم 

اکثرا نوشتن ضد آفتاب و رز لب . مگه ضد آفتاب لوازم آرایشی حساب میشه ؟

یعنی شما ضد آفتاب می زنید خوشگلتر میشید ؟ پس چرا من ضد آفتاب میزنم زشت میشم ؟ مجبورم کلی روش آرایش کنم که تازه به حالت عادی خودم برگردم 

در ضمن ضد آفتاب رنگی هم میزنم ولی باز هم خیلی قیافم بد میشه

راستش واقعا حرفت درسته👍 امروز داشتم به دوستم میگفتم سریال friendsرو ببین ده ساله رنگ موهاشونو عوض ن ...

اي بابا اون وريا تو هرچيزي با ما فرق دارن و اعتماد به نفسشون عاليه

الان ما و عربا و هنديا بيشترين هزينه رو واسه خريد لوازم ارايشي داريم ميديم

واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟ ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟ اخه دخترعمم گرفته بود ولی را ...

BioوREBORN عالیه .من هلوش رودارم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
واقعا جوشای سرسیاه رو از بین میبره؟؟ ماسکت مال چ برندیه؟؟ چقد گرفتی؟؟ اخه دخترعمم گرفته بود ولی را ...

قبلش بخورگرم هم  استفاده کن ،،،چون منافذپوستت بازمیشه وبهترجواب میگیری. بعد ده دیقه هم برو بااب ولرم بشور وصورتتو با پنبه ک روش دوقطره گلاب زدی خشک کن .