2777
2789
من اصلا بیرون آرایش نمیکنم. ضد آفتاب بدون رنگ و بدون روغن میزنم. کلا جلو نامحرم آرایش نمیکنم.

آفرین به شما👌

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من هردفعه اي بشه ميبينم فقط ميخندم كه چه مدلايي زدم😂😂

نه من خوب آرایش میکردم جوری ک واسه دوستامم خط چشم میکشیدم 

یه بار مامانم عکسامو دید

😨😨😨شد

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران دانشجویی که میرفتم دانشگاه تقریبا هرروز ریمل میزدم مژه هام نریخت

چه مارکی خوبه؟که حالت بده ولی به هم نچسبن مژه ها

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

مونا جان مژه مصنوعیه؟

نود و نه درصد بدون ارایشم مگه مهمونی به نظرم ارایش چیز جالبی نیست

واقعاً خانومايي كه ارايش نميكنن يا كم ارايش ميكنن اعتماد به نفس خوبي دارن

البته خانومايي كه كلاً به خودشون نميرسن كه بحثش جداس

نازي چه همسر خوبي هستي كه به خواسته اش احترام ميزاري خودت سختت نيس؟

اوایل خوانوادش دوس داشتن من آرایش کنم

بعد شوهرم براشون توضیح داد که من دوس ندارم

الانم کنار اومدن

خودمم از اینکه همینطوری دوسم دارن راضی ام

من این ارایش شب یلدا بود سایه سبز ملایم با خط چشم بلند

کو

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
واقعاً خانومايي كه ارايش نميكنن يا كم ارايش ميكنن اعتماد به نفس خوبي دارن البته خانومايي كه كلاً به ...

مامان من خداییش خوشگله.همه میگن نه که من بگم.وبدون آرایشش خیلی بهتره بعضیام اینجورین دیگه

من چندین ساله اورال ضربدر 12 میزنم . 55 تومنه خیلی عالیه. 

ممنونم

واقعاً خانومايي كه ارايش نميكنن يا كم ارايش ميكنن اعتماد به نفس خوبي دارن البته خانومايي كه كلاً به ...

راستش واقعا حرفت درسته👍 امروز داشتم به دوستم میگفتم سریال friendsرو ببین ده ساله رنگ موهاشونو عوض نمیکنن انقدر خودشون رو قبول دارن حالا اگه تو ایران بود خانما هر فصل یه قیافه جدید بودن

((((مد)))) یعنی شبیه شدن همه کسانی  که فک میکنن( متفاوت اند).......