2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا ابروهام رو مرتب میکنم

ضدافتاب میزنم و رژ لب

آرایش چشم فقط برای عروسی ها انجام میدم،حتی مهمانی هم فقط رژ لب

کرم پودر هم فقط عروسی 😄

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
چخوب لابلو چيه

لابلو تقویت کننده پوست لبه

من لبم قلوه ای و بزرگه؛ بیشتر اوقات پوستشو میکنم

اینو ک میزنم ی لایه چربی میره رو لبم هم خوش فرمش میکنه هم باعث میشه پوستشو نکنم

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
بیشتر حوصلم سر میره میشینم تو خونه زیاد ارایش میکنم.چون ارایشو دوست دارم.بیرون اما ن.ریمل و کرم پودر ...

وای دمت گرم دقیقا . حوصلم سر بره تو خونه میشینم خودمو نقاشی میکنم حال میام 

آره بدون آرایشم میرم بیرون

ولی آرایش خیلی دوس دارم

مجرد بودم و دانشجو هفت قلم آرایش میکردم😆😆😆ولی الان خیلی ملایم و بهم هم خیلیمیاد

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

من سایه دودی به جای خط چشم(خلیجی خز نه هااااا دقیقا مثه یه خط چشم)

ریمل 

مداد مشکی

رژگونه 

رژ

پنکک و کرم پودر

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
لابلو تقویت کننده پوست لبه من لبم قلوه ای و بزرگه؛ بیشتر اوقات پوستشو میکنم اینو ک میزنم ی لایه چر ...

چه جالب همون چرب لبه؟ كه مثل رژه؟ از كجا بگيرم؟

خط چشمم خیلی نازک و کوتاه میکشما نه از اینا تا پشت گردنشون خط چشم میکشن 😂

پشت گردن رو خوب اومدی😂😂😂😂😂

اره واقعا بعضی ها ریاد میکشن

من خط چشم دوست دارم ولی هرکاری کردمم نمیتونم بکشم

بیشتر حوصلم سر میره میشینم تو خونه زیاد ارایش میکنم.چون ارایشو دوست دارم.بیرون اما ن.ریمل و کرم پودر ...

ه

منم تو خونه خيلي ارايش ميكنم از اون اجق وجقا😝

خانومها یه سوال وارم البته با اجازه استارتر عزیز من پوستم صاف هست و خداروشکر مشکلی نداره فقط دوست د ...

اسکراب بزن هفته ای دوبار،،،،مخصوصااسکراب هلو عالیه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه