2777
2789

اهل ارایشم کلا ولی خیلیییی زیاد بدون ارایش بیرون میرم چون پوستم صافه مشکلی ندارم 

ارایشم اگه بکنم ضدافتاب بیرنگ.خط چشم نازک بالا.پایینو کمی سایه میزنم.رژلب و بعضی وقتا کمی سایه پشت چشم فک کنم شد هفت قلم

منم خط چشم بلد نیستم بزنم

عاشق خط چشمم همه جورشم بلدم 😄😄😄

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چخوب اونوقت چهرت بيخال يا خسته بنظر نمياد؟

نه چون کلا ادم شیطونی و شلوغی هستم  
رنگ موم و چشم و ابروم مشکیه.
اگه رنگ مو روشن و پوست روشن دارین شاید یه کم بی رنگ رو رو دیده بشین که با یکم رژگونه خوب میشه. من بیشترین چیزیکه استفاده میکنم همون رژگونس

من بدون اريش بيرون نميرم هر چقدر كم ولي اايش دارم از همه چي ميزنم ولي كم مثلا رژ رنگ لب خط چشم خييييلي نازك كرم پودر و يه رژ گونه ملايم و يذره ريمل اما خب اگه بخوام مهموني برم بيشتر يا شب جاي خاصي بخوام برم ارايش روز و شبم فرق داره روز كمتر شب بيشتر 

١ درصد فك كنين سركاريه!
اخه بیرون داریم تا بیرون .بخوام برم مثلا یه کیلو خیار بخرم فقط یه رژ خالی میزنم .😁 ولی دکتری بخوام ...

خیار رو خوب اومدی😁

خانمها با آرایش عروس میان تره بار خرید

این بندگان خدای تره باری 😍😰

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من اکثرا بدون ارایش هستم، شوهرم زیاد خوشش نمیاد ارایش کنم، فقط عروسیا ارایش دارم و گاهی اوقاتم توخونه

ولی بیرون اصصصصلا، فقط ضدآفتاب

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙