2777
2789
عنوان

بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 114 پست
ماه تولدت بگو فا*ل اینهفتت نگاه کنم

اردیبهشتم گلم 

بهم زنگ زد جواب ندادم 

عزیزم بنظرت این توهینا و این حرفایی ک بهم زده از ته دلش بوده ؟واقعا نظرش نسبت ب من همچین چیزاییه؟بنظرت ازم معذرت خاهی میکنه ؟باحرفاش اشک ریختم فقط

به امید رسیدن به دو تا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اردیبهشتم گلم بهم زنگ زد جواب ندادم عزیزم بنظرت این توهینا و این حرفایی ک بهم زده از ته دلش بوده ؟وا ...

گلم فا*ل این هفتت گفتا به زودی به وصال یار میریسی وگفته زیاد حرفهارو جدی نگیر وبه نیازمندان کمک کن

حرفهای که زده نظر خانوادش بودن نه خودش ببخشش وبهش ثابت کن تو اون ویژگیهای که اون میگه نداری

ازت ممنونم مهربونم ک میای و جواب میدی

به امید رسیدن به دو تا 

سر چی جنگ شد

سر اینکه چندروزه ۱۲ساعته سرکاره و نمیاد دنبالم مدرسه😂منم بلاک کردمو بعدش حرصی شد و حرفای بدی یهم زدیم 

اره توی حرفاش گفت ک مامانم میگها

به امید رسیدن به دو تا 

گلم فا*ل این هفتت گفتا به زودی به وصال یار میریسی وگفته زیاد حرفهارو جدی نگیر وبه نیازمندان کمک کن

سلام عزیزدلم خوبی عزیزم ببخشید یه مشکلی پیش اومد

دیروز الکی الکی قیافه گرفتم بحثمون شد خیلی اذیت شد از دستم پیام داد گفت برو دیگه ازت بیزارم 

بنظرت امکانش هست زنگ بزنه ؟برگرده ؟ پیام بده ؟اشتی کنیم؟

عزیزم لطفا جواب میدی 🥲🥲

به امید رسیدن به دو تا 

اره میزنه ی هفته دیگه

سلام عزیزدلم خوبی شبت بخیر عزیزم امشب خیلییی خراب شد همه چی 

گفت خودم نمیخام که الان بااین شرایطم ازدواج کنم

بنظرت دیگه تموم شد کلا؟ دیگه هیجوقت برنمیگرده و بهم نمیرسیم؟

این حرفاش برای چی بود ؟

به امید رسیدن به دو تا 

سلام عزیزدلم خوبی شبت بخیر عزیزم امشب خیلییی خراب شد همه چی گفت خودم نمیخام که الان بااین شرایطم ازد ...

نه اینجوری نیست یکم فعلا تحت تاثیر حرفهای دیگرانه بیبین خودت هول نشون نده ورق بر میگرده برات

چیو جواب بدم

عزیزدلم میخام بدونم برمیگرده پیشم ؟پشتم وایمیسته ؟بهم میرسیم؟ اینسری خیلی حالش بد بود از شرایطی ک هست بنظرت حرفاش موقع کات جدی بود ؟

به امید رسیدن به دو تا