عشقم امروز رفته بود ماشینشو درست کنه بنظرت واقعا وقت نشد بیاد پیشم یا بی اهمیتی به خرج داد؟ چرا چندروزه باهام سرد شده ؟خونوادش چیزی بهش گفتن ؟دعای سردی کسی برامون زده ؟ بنظرت بهم زنگ میزنه ؟ کی همو میبینیم؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مرسی عزیزدلم میشه اینم بگی که کی این اتفاق میفته و چی میشه که خونوادش راضی میشن ؟ خونواده ی منم قرار ...
گفتم گلم ی خاستگار دیگه توداری که تا اردیبهشت ویا خرداد سروکلش پبدا میشه این باعث میشه پارترنت خون اعضای خانوادش بکنه تو شیشع بعد دیگه همه چی اوکی میشه
گفتم گلم ی خاستگار دیگه توداری که تا اردیبهشت ویا خرداد سروکلش پبدا میشه این باعث میشه پارترنت خون ا ...
عزیزدلم ببخشید شرمنده فقط میشه بگی اون خاستگاره فامیله یا غریبه ؟؟ و اینکه شرایطش خیلی خوبه یا نه ؟خونوادم نظرشون میره روی پارتنرم یا اون خواستگاره ؟ همین گلم تموم