2777
2789
عنوان

بیااا

454 بازدید | 114 پست

عزیزم فقط تو درست گفتی اونشب 

میشه الانم بگی لطفا 

عشقم امروز رفته بود ماشینشو درست کنه بنظرت واقعا وقت نشد بیاد پیشم یا بی اهمیتی به خرج داد؟ چرا چندروزه باهام سرد شده ؟خونوادش چیزی بهش گفتن ؟دعای سردی کسی برامون زده ؟ بنظرت بهم زنگ میزنه ؟ کی همو میبینیم؟

@عشقمدلی  

میشه جواب بدی برات صلوات میفرستم قشنگم

به امید رسیدن به دو تا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهت زنگ میزنه زیاد نرو طرفش خانوادش هم یکم شیطونی کردن ولی خودش میفهمه که هیچ کس براش تو نمیشه

کی زنگ میزنه عزیزم ؟ کی میاد دیدنم ؟جواب پیامای الانمو میده ؟

به امید رسیدن به دو تا 

اره اخر شب بای کم غمگینی ج میده زنگ هم یا فردا یا پس فردا خودش میزنه دیدارهم برات توی این هفته میبین ...

عزیزم سلام خوبی اخرین سوالمو میگی گلم ان شاءالله به حق این ماه عزیز خدا به دلت نگاه کنه.

عزیزم میشه بگی بنظرت مابهم میرسیم ؟ خونوادش پاپیش میذارن ؟

به امید رسیدن به دو تا 

اره یکم زمان بره ولی اخرش خوب تموم میشه

مرسی عزیزدلم میشه اینم بگی که کی این اتفاق میفته و چی میشه که خونوادش راضی میشن ؟ خونواده ی منم قراره مخالفت کنن؟

مرسی عزیزم بعدش تاپیکو قفل میکنم برات حمد خوندم الهی که خیر ببینی

به امید رسیدن به دو تا 

مرسی عزیزدلم میشه اینم بگی که کی این اتفاق میفته و چی میشه که خونوادش راضی میشن ؟ خونواده ی منم قرار ...

گفتم گلم ی خاستگار دیگه توداری که تا اردیبهشت ویا خرداد سروکلش پبدا میشه این باعث میشه پارترنت خون اعضای خانوادش بکنه تو شیشع بعد دیگه همه چی اوکی میشه

گفتم گلم ی خاستگار دیگه توداری که تا اردیبهشت ویا خرداد سروکلش پبدا میشه این باعث میشه پارترنت خون ا ...

واای مرسی عزیزدلم ممنونم ازت 

به امید رسیدن به دو تا 

گفتم گلم ی خاستگار دیگه توداری که تا اردیبهشت ویا خرداد سروکلش پبدا میشه این باعث میشه پارترنت خون ا ...

عزیزدلم ببخشید شرمنده فقط میشه بگی اون خاستگاره فامیله یا غریبه ؟؟ و اینکه شرایطش خیلی خوبه یا نه ؟خونوادم نظرشون میره روی پارتنرم یا اون خواستگاره ؟ همین گلم تموم

به امید رسیدن به دو تا 

عزیزدلم ببخشید شرمنده فقط میشه بگی اون خاستگاره فامیله یا غریبه ؟؟ و اینکه شرایطش خیلی خوبه یا نه ؟خ ...

عه فامیله شرایطش عالیه خانوادت بیشتر به نظر تو اکتفا میکنن وتوهم پارتنر انتخاب میکنی 

عه فامیله شرایطش عالیه خانوادت بیشتر به نظر تو اکتفا میکنن وتوهم پارتنر انتخاب میکنی

واای درسته عزیزدلم دقیقا پسرعموم هست شرایطشم خوبه ولی خودش خوب نیست مناسب نیست اصلا خونوادمم دوسش ندارن 

مرسی مهربونم دیگه سوالاتم تموم شد گلم 💖💖💖

به امید رسیدن به دو تا 

سلام عزیزم خوبی 

الان با عشقم دعوا خیلی بدی کردم و توهین های بدی بهم کردیم جفتمون حرفای خیلی بدی زدیم 

فوش نه اا

کنایه و تیکه انداختیم بهم خیلی بد 

میشه بگی مثل قبل میشیم باهم یانه؟دوباره برمیگردیم بهم ؟بهم زنگ میزنه یا نه؟

به امید رسیدن به دو تا