2777
2789
عنوان

چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 22 پست
یعنی له احتمال ۹۵ درصد غیر این دو نمیتونه باشه بستگی در بخت و اقبال ( احتمالش کمه ؛ چون تونسته ازدوا ...

ببخشید باید چکار کنه؟؟

شرمنده میشه درخواست دوستی رو قبول کنید؟؟برای خودم هم اتفاقاتی افتاده نمیتونم اینجا بگم دنبال یکی هستم که بدونه چی هستند وچکارکنم

تاپیک آخرت رو قفل کردی ولی با زینب ( ابجد کبیر زینب عدد ۶۹ هست ) + ننِ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدا ...

اسی با اجازت 

بعدا دستم خالی شد یه تاپیک جدا میزنم

*********&&&&&&&&********

پاراگراف دوم به بعد 

@مهتاب_آبی0‍ 

کاربر مهتاب آبی شما همونی که گفته بودی عشق سابقت داره خودشو با خوراکیای مقوی تقویت کنه و داره ازدواج میکنه چون گفت خودت ۲۲ یی اون ۳۸ فکر کنم شناختم ( اگه خودشی : دعای فراموشی معشوق بخون 《 یا دعای فراموشی معشوق از راه دور 》 تو گوگل هست 

+

۴۱ بار سوره ی نصر بخون پشت سر هم " کمه زود تموم میشه " : گشایش خوبیه 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تاپیک آخرت رو قفل کردی ولی با زینب ( ابجد کبیر زینب عدد ۶۹ هست ) + ننِ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدا ...

از پاراگراف دوم به بعد 

اگه اونی که وسایلاسو میفروشه و تو عقد جدا شده رو شما میشناسیش این نوسته رو بهش برسون چله های گشایس بخت " جهت یه ازدواج خوب و موفق " 

جهیزیشم که تکمیله 😁💝

@انبه77  

با اجازه ی استارتر عزیز سلام دوست عزیز @آتلیهonlineنینیسایتم ‍ اسم کاربریت یادم رفته بود همونیه ا ...

دیگه منو تگ نکن ممنون

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂