2777
2789
عنوان

چی میشه

321 بازدید | 22 پست

آیت الله شاه آبادی فرمودند 📢
♦️#جمعه_شب (#شب_شنبه)که نماز را خواندی و شام میخوری کمی #پیاز در دست بگیر و بگو: 👇

" الهم صل علی محمدوآل محمد ،
اللهم صَلِّ عَلَی النَّبیِّ القُرَشی
وَ العَنِ الیَهودَ الخَیبَریّ
الهم صل علی محمد وآل محمد"

🌹و بعد پیاز را بخور. در عرض #یکهفته یک نعمت #غیرمنتظره بدست می آوری.

📗منبع : دو هزار دستورالعمل  مجرب

من اینو از اینستا دیدم نمی دونم چقدر معتبره بیایم باهم انجام بدیم ببنیم کیا نتیجه می گیرن بعد اینجا بنویسم چی شده... 

فقط می دونین که توکل و تلاش باهم.. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

تاپیک آخرت رو قفل کردی

ولی با زینب ( ابجد کبیر زینب عدد ۶۹ هست ) + ننِ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدای  ِ میده : ن ۵۰ + ن ۵۰ = ۱۰۰ 

۶۹ + ۱۰۰ = ۱۶۹ ÷ ۳ = ۱ ( درجه ی دوستی خوب است ) 

عاقبت این دو خوب است 

مگه اینکه با اسم واقعی مادرت هم محاسبه کنم که نیاز نیست .

**********&&&&&**********

برای ازدواجت : چله ( چهله ، ۴۰ روز ) های گشایش بخت انجام بده : شامل : 

*** سوره های گشایش بخت : مثل سوره ی یس : مثلا ختم یس به روش آیت الله شیخ نخودکی اصفهانی ( در گوگل هست و ۲ تا روش داره هر دو رو انجام بدید برای گشایش بخت بسیار موثر است ) ؛؛؛

این جدا 

یس ( روزی یکبار بخون تا ۴۰ روز و ثوابشو هدیه کن به حضرت نرگس س مادر امام زمان عج ) و سوره ی حشر " کمه زود تموم میشه "  ( در نی نی سایت و گوگل دیدم خیلی حاجت میده : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

*** ادعیه ی شرعی گشایش بخت : مثل حدیث کساء‌ ؛؛؛ دعای معراج و دعای یستشیر پشت سر هم‌ ؛؛؛ بلکم زیارت عاشورا : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

سوره ها و ادعیه رو میتونی همه رو در ۴۰ روز بخونی اگه وقت داری یا کم کم بخون 

*** اعمال شرعی گشایش بخت : مثل : نذر نمک حضرت زهرا س ؛ نذر حنای جناب قاسم بن امام حسن مجتبی علیهم السلام در ۶ محرم که روز ایشونه ( روز قبلش یکی دو کیلو حنا بخر " میتونی زیادش کنی " + نایلون فریزر کلفت + روبان مشکی یا سبز  ؛ چند قاشق حنا بریز با روبان ببند و در شب ششم یا روزش بین خانم های عزا دار توضیح کن " شنیدم عجیب حاجت میده " ) ؛ برای خدا نذر کن اگه یه شیر پاک خورده قسمتت شد شب تولد امام حسن مجتبی یکی دو کیلو ( بسته به دلخواهت میتونی زیادش کنی ) شکلات بخر ببر مسجد بعد افطار یا روزش بطار سر مزار یه عالم یا شهید مشهور ؛؛؛ نذر سیب شهید ابراهیم هادی 

♦️♦️♦️ فقط اولین روزی که میخوای بخونی {{ روز اول : یعنی استارتش }} اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی 

♦️♦️♦️ روز نحس : شامل روز قمر در عقرب ؛ روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن ؛ روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند .

[[ ایام قمر در عقرب ۴ اسفند سپری شد رفت تا ۲۷ اسفند تا ۲        فروردین ]] 

💚💚💚 مهمه : روز شروعش [[ که روز قمر در عقرب نباشه و پریود هم نباش ]] : پنجشنبه یا یکشنبه س ((( شب پنجشنبه یا شب یکشنبه هم میشه ))) : کلا شروع قرآن خوانی و دعا خوانی ؛؛؛ و رفتن دنبال حوائج ؛؛؛ و شروع کسب و کار ؛؛؛ و شروع چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی مثلا چله های گشایش بخت ، چله های باطل سحر ، چله های بچه دار شدن و غیره : روز شروعش پجشنبه یا یکشنبه س .

تاپیکشو دارم : ویدئویی دیدم از آقای عرفان سهرابی : اگر کاری را در روز شنبه انجام دهیم اون کار ابتر میمونه و غیره 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تاپیک آخرت رو قفل کردی ولی با زینب ( ابجد کبیر زینب عدد ۶۹ هست ) + ننِ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدا ...

با اجازه ی استارتر 

پاراگراف دوم به بعد چله های گشایش بخت ( جهت یه ازدواج خوب و موفق ) 

@سیاهروزهزیبا  

تاپیک آخرت رو قفل کردی ولی با زینب ( ابجد کبیر زینب عدد ۶۹ هست ) + ننِ ( ه آخر صدای ه نمیده بلکه صدا ...

با اجازه ی استارتر 

پاراگراف دوم به بعد چله های گسایش بخت ( گویا جهت یه ازدواج خوب و موفق هست ) 

اینم یادم رفت ( در قنوت نمازهات ، هر از گاهی آیه ی ۷۴ سوره ی فرقان رو بخون : چون حالت دعایی داره میشه در قنوت خوند ) 

@aylin_1  

اسی ببخش مزاحم سدم پاراگراف دوم به بعد @الهام2325

ممنوون عزیز دلم🥹😍حتما دعام کن روحی خرابم

یه دختر اردیبهشتی خوش ذوق هستم🎀🩷 بجای آدمها،ستاره💫🦋 آرزوهاتو دنبال کن🥹اگه امضامو دیدی برای قبولی ژنتیک پزشکیم دعاکن باشه؟تیر کنکورمه🥹

با اجازه ی استارتر عزیز 

سلام دوست عزیز  @آتلیهonlineنینیسایتم ‍  اسم کاربریت یادم رفته بود همونیه ام که واست شات های استخاره فرستادم 

استخاره برای هر دو دستورهای انتقام بد اومد 

برای گشایش بخت خوش اومد ( جهت یه ازدواج خوب و موفق ) اگر قصد ازدواج داشتی انجام بده اگر نه که نگه دار بعداها انجام بده 

چله ی سوره ی یوسف ( برای پیدا کردن کار ) 

۴۱ بار سوره ی نصر بخون پشت سر هم ( گشایش خوبی هست ) 

پاراگراف دوم به بعد 

سلام @henasam57  تو یه تاپیکی دیدم ولی قفل بود میگفتی دختره مادرش بهش حرفاهای بد میزد مجردیش کتک میخورد اگر بهش دسترسی دارید چله های گشایش بخت رو بهش معرفی کن 

چله ی سوره ی یوسف هم برای پیدا کردن کار هست 

پاراگراف دوم به بعد سلام @henasam57 تو یه تاپیکی دیدم ولی قفل بود میگفتی دختره مادرش بهش حرفاهای ب ...

بله عزیزم گفتم ازدواج هم کردند اما به طلاق رسید وخیلی مادرشوهرش اذیت میکردش شوهرش بی غیرت ودهن بین مادرش بود خودم به عینه شاهد بودم وهرچی هم به شوهرش گفتیم درست نشد که نشد

دیروز بهم گفتش خواستگار زمان مجردی که مامانش سرلجبازی ندادن بهش رفته خواستگاری  صیغه محرمیت خوندن تا تدارکات عروس میگفتش این هم اذیتم میکنه والا موندم توی سرنوشت این دختر چی بگم

این خواستگارش خیلی دوستش داشت نمیدونید چقدر پیگیر بودش تا باهاش ازدواج کنه واوایل میگفت همه چیز عالی بود اما الان میگفتش زیرو رو شده کلا شوهرم

جالبیش اینه میگه شوهرم تا باهاش حرف میزنم خوبه وحرفام قبول داره اما میره بیرون کلا یه آدم دیگه میشه

نمیدونم چی بگم

بله عزیزم گفتم ازدواج هم کردند اما به طلاق رسید وخیلی مادرشوهرش اذیت میکردش شوهرش بی غیرت ودهن بین م ...

یا بختشو بستن 

یا اسمش {{{ اسم مستعار شخص و اسم مستعار مادرش : اون ۱۲ دسته }}} در دسته ی حادثه ساز هست ( تاپیکشو دارم : معتقدم رنج پایانی جر نیکبختی ندارد 

در آخرین پستم شرایط اسم مستعار رو توضیح دادم 

اسم مستعار یعنی آنطور که صدا میکنند " یعنی آنطور که صدا می دهد " نه آنطور که نوشته میشود 

در برنامه ی علم اسامی ==== اسامی را در قسمت : بررسی ارتعاش اسم ( طبق اسامیِ مستعار وارد میکنیم : اسم مستعار شخص و اسم مستعار والدین === اسم‌ مستعار شخص و اسم مستعار مادرش : اون ۱۲ دسته ؛؛؛ اسم‌ مستعار شخص و اسم مستعار پدرش : برای دانستن پاقدمِ نام : خوش قدم یا خنثی قدم یا بدقدم 

بله عزیزم گفتم ازدواج هم کردند اما به طلاق رسید وخیلی مادرشوهرش اذیت میکردش شوهرش بی غیرت ودهن بین م ...

یعنی له احتمال ۹۵ درصد غیر این دو نمیتونه باشه 

بستگی در بخت و اقبال ( احتمالش کمه ؛ چون تونسته ازدواج کنه پس میشه گفت بختس بسته نیست ) 

یا حادثه ساز " یا همون حادثه آفرین " هست : اینا معمولاً در یکی از این حوزه ها شکست میخورن : ازدواج یا سلامتی یا اشتغال ( یا هر دو ، یا هر سه ) و غیر ممکنه در یکی ار این حوزه ها شکست نخورن ( یا هر دو ، یا هر سه )