2777
2789
عنوان

چقدر اسم دختر انتخاب کردن سخته

70 بازدید | 12 پست

اسم خوش اوا خوش معنی برا دختر بگید

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارغواننیکیماهلینصوفیا

سوفیا رو خیلی دوست دارم 

ولی بقیه یجور گارد میگیرن میگن قدیمی

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سوفیا رو خیلی دوست دارم ولی بقیه یجور گارد میگیرن میگن قدیمی

خیلی اسم زیباییه  همیشه بوده هست خواهد بود قطعا

مهم خودتی به نظرم

یه دختر نازم به این اسم میشناسم حسم بهش خیلی خوبه،به این اسم

چیه اسمش ؟

نوژیان،،یه اسم با ریشه ی کردی

اون یکی دخترم اسمش هیلان هست اونو کاری ندارم سر این اسم نوژیان خیلی پشیمون شدم اما دیگه قبول نمی کنه.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

نوژیان،،یه اسم با ریشه ی کردیاون یکی دخترم اسمش هیلان هست اونو کاری ندارم سر این اسم نوژیان خیلی پشی ...

اولین باره میشنوم 😁 

به نظرم خودت حساس شدی ... 

اگه واقعا بد بود همسرت از همون اول مخالفت میکرد 

یا همین الان قبول میکرد ... با اطرافیان صحبت کردی ؟ منظور از بقیه هم نظر پرسیدی ؟

اگه تازه به دنیا اومده بذار یکم بگذره ... اولا میشه اینجوری ... ولی اگه دیدی نه نمیشه نمیتونی کنار بیای سعی کن شوهرت و راضی کنی ... چون احتمال زیاد دیگه هیچ وقت خوشت نمیاد از اسمش