2777
2789
عنوان

به نظرتون ویژگی یه زن خوب بقول معروف زن زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 47 پست

زن زندگی 

زنیه که ب ساز باشه 

تو خوشی خوش باشن تو ناخوشی کنار هم باشن پشت همو خالی نکنن

زنی که اگه بهش احترام بزارن بی احترامی نکنه 

زن یعنی ارامش زندگی نه اینکه تنش ایجاد کنه

تمام و کمال زنیت خودشو برای شوهرش بزاره.

مفصله سرچ کن

😂سرچ کنم زن زندگی چجوریه

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن زندگی زنیه که ب ساز باشه تو خوشی خوش باشن تو ناخوشی کنار هم باشن پشت همو خالی نکننزنی که اگه بهش ...

درسته🩷🤌🏻

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

خوش هیکل باشه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
تعریف زن زندگی از نظر همسرم و برادرشوهرم که از یه خون و خانواده هستن زمین تا آسمون فرق دارهچه برسه ب ...

😁آره واقعا 

ولی واقعا میخوام بدونم این ویژگی که باعث میشه بهش بگن زن زندگی چیه

خوش هیکل باشه

😂😂 با تشکر 

اینجوری باشه ک شادی کاتب زن زندگیع🤣

شانس

ایکم دخیله😞

زن زندگی یعنی بساز باشه و پا به پای مرد به پیشرفت همدیگه کمک کنن

ولی انگار برا همه صدق نمیکنه 

باشعور با شخصیت اهل غیبت و دو بهم زنی نیست خیلی خوش اخلاق با خونواده شوهر و مثله خونواده خودش با خون ...

عزیزم🩷

اهل ولخرجی و بریز بپاش های افراطی نباشه و زندگی رو به سمت پیشرفت جلو ببره میگن زن زندگی

صحیح

😁آره واقعا ولی واقعا میخوام بدونم این ویژگی که باعث میشه بهش بگن زن زندگی چیه

جاری ام از نظر همسرشون زن زندگی هستن چون: خون عین دسته گله، توی تصمیمات همسر دخالت نمیکنن، بچه هاشون عین دسته گل و مودبن، تربیت و درس بچه ها بعهده جاری هست، مدل آشپزی شون مطلوب برادرهمسرمه

من از نظر همسرم زن زندگی ام چون: دعوا نمیکنیم حرف میزنیم. بسیار خندان و خوشبین و خیرخواه هستم. احترام همسرم و خانواده شون رو در همه حال حفظ میکنم و از صمیم قلبم بهشون محبت دارم. دنبال حرف بقیه نیستم. همیشه در حال یادگیری ام. اهل سفر هستم. تفکر اقتصادی خوبی دارم. دلبسته ام نه وابسته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

جاری ام از نظر همسرشون زن زندگی هستن چون: خون عین دسته گله، توی تصمیمات همسر دخالت نمیکنن، بچه هاشون ...

چقد خوب بیان کردین عزیزم ممنونم