2777
2789

بیشتر از نظر آقایون 

چی میشه که به یکی میگن فلانی زن زندگیه

چی توش میبینن که این فکر و میکنن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باخداباشه غر نزنه باعث آرامش باشه

😄 حالا جدا از مذهب

آخه همه مردا که مذهبی نیستن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بستگی به نظر آقایون داره 

یه عده  میگن خانم غر نزنه . بشوره بسابه . کاری هم نداشته باشه چیکارا و چه غلطا میکنم . 

یه عده میگن  فقط  به قرو فرش برسه  و تیپ بزنه و....

یه عده میگن  هیچی نمیخوام فقط شاغل باشه پول بیاره .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

احترام به خونه زندگیش برسه زن زندگی باشه کلاچراغ خونشونو روشن نگهداره

خب این زن زندگی یعنی چجوری

بستگی به نظر آقایون داره یه عده میگن خانم غر نزنه . بشوره بسابه . کاری هم نداشته باشه چیکارا و چه غ ...

😂 اونا دیگه زن نمی‌خوان بولدوزر میخوان

کار کنه پول در بیاره زن زندگیه🤦🏻‍♀️

باشعور با شخصیت اهل غیبت و دو بهم زنی نیست خیلی خوش اخلاق با خونواده شوهر و مثله خونواده خودش با خونواده شوهر رفتار میکنه .. آشپزه و خانه دار.. و اینکه خیلی باوقار و  اهل خودنمایی و مغرور نیست و با بقیه خاکیه  همرنگ جماعت ..

و فتنه کاری نمیکنه..... و همیشه حرف راست میزنه 

اینا همه علائم  خودم بود و همیشه بهم میگن خانم سنگین البته متولد ۸۱ هستم

خدایا امیدم تویی...ناامیدم نکن 💜😍