2777
عنوان

دلم گرفته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 30 پست
مگه من مانع خوشبختیم؟

دیگه اونجوری تنهایی با زنش خوشه بذار خوش باشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق داریاتفاقن جلوی خودت رو نگیرگریه کن که غمباد نشههیچی اندازه بی وفایی دل ادم رو نمیسوزونه

نمیدونی از خوبی کردن نمیسوزم برادرمه حتی اگه بدترین کس باشه از بی وفایش از اینکه از وقتی وضعش خوب شد دیگه منو دورو ورش نمیخواد این قلبمو به درد میاره

نمیدونی از خوبی کردن نمیسوزم برادرمه حتی اگه بدترین کس باشه از بی وفایش از اینکه از وقتی وضعش خوب شد ...

به وقتش پشیمون میشه

میگم حق داری

اما صبوری کن و دورش رو قلم بگیر

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

کاش منم خواهر داشتم ،نه خاله ای نه عمویی نه کسی هیچ کس فقط خودمو و دخترم شوهرمم فقط سرکاره،مادرم هس اونم برادرم مانع میشه هی به مادرم میگه چه لزومی داره میری اونجا ،اونو میخوای چیکار!!!!!دلم داره میترکه

فردا تولدشه و من مث احمقا براش کیم و کادو میخریدم سورپرایزش میکردم ولی اون هیچ وقت حتی تولدمو تبریک هم نگف ،همین چند ماه پیش گف تو باید زنمو سورپرایز کنی رفتم دوباره کیم و کادو خریدم خونه مادرم سورپرایزش کردم 😭😭😭😭من خیلی بدبختم خیلی 

نمیدونی از خوبی کردن نمیسوزم برادرمه حتی اگه بدترین کس باشه از بی وفایش از اینکه از وقتی وضعش خوب شد ...

این وضعش خوب شده جوگیر شده 

اولشه 

درست میشه فعلا خره گرچه من فکر میکردم بیست سالشه 

به مامانم گف من به خاطر تو با این حرف میزنم 🥲پس چرا وقتی کاراشو میکردم وقتی کارش میفتاد نمیگف چرا م ...

بعضی پسرها بی معرفتن کلا 

بی محلش کن تا وقتی خودش برگرده 

فکر کن فعلا برادری نداری .

درست میشه 

بعضی پسرها بی معرفتن کلا بی محلش کن تا وقتی خودش برگرده فکر کن فعلا برادری نداری .درست میشه

زنش انقد خوشحاله منو جلو اون زد انداخت بیرون ،الان چند ماهه خونه مادرم نمیرم ،سپردمش به خدا من خیلی بدبختم ،جالبه اصلا صداشو برا زنش بلند نمیکنه برا ما عربده میکشه کتک میزنه 

چرا هیچ کس نمیاد تاپیک

میدونی میگن زیاد باشی میشی زیادی ببخشید میگم خواهر بخدا آدما همین طبع شون زیاد باشی بدمیشی آخرش تو میشی همه مشکلات میشه میگن سر فلانی بخدا دیدم که میگم ناراحت نشی از حرفم شما هم بچسب به زندگیت به شوهرت بها بده 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹